Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Fire Bægre (Four of Cups)

tarotkort fire bægre

Hvad betyder tarotkortet Fire Bægre?

I Tarot står bæger fire for selvoptagethed, apati og at gå indad. Betydningen af Four of Cups i en Tarot læsning er, at du skal være forsigtig med at blive fanget i selvoptagethed. En selvoptaget person refererer kun til sine egne interesser og ønsker, ligesom figuren på Four of Cups kortet. Figuren er uvidende om det bæger, der bliver tilbudt ham. Da han er så indadvendt i sig selv, at han går glip af en værdifuld gave.

tarotkort retvendt

Fire Bægre retvend betydning

Når Four of Cups er oprejst i en Tarot-læsning, skal du holde op med at fokusere så meget på dig selv og begynde at se udad. Hvordan kan du fokusere på andres behov? Selvfølgelig skal du i visse situationer fokusere på dig selv. Selvrefleksion er fantastisk i stressede tider, hvor du går ind i dig selv for at reflektere og genoprette din følelsesmæssige balance. Det kan også være et tegn på apati. Hvis du føler, at du har mistet al interesse for aktiviteter, og dit liv synes at være ved at blive forladt, er du nødt til at fokusere på ting, der kan få dig ud af den følelsesmæssige rutine. Du er nødt til at åbne op.

tarotkort omvendt

Fire Bægre omvendt betydning

Når Four of Cups er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du er klar til at kæmpe dig ud af en rutine. Du forlader alle de dårlige følelser og går ind i lyset af et liv uden anger eller fortrydelse. Du er klar til at være en del af verden, og verden er klar til dig!

tarotkort kærlighed

Fire Bægre kærligheds betydning

Bæger fire i en Tarot kærlighedslæsning betyder, at du har nogle beklagelser og anger, når det kommer til kærlighed. Hvis du er single, fokuserer du virkelig på dine opfattede mangler og svælger i disse dårlige følelser om dig selv. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du fantaserer om et større og “bedre” forhold og tager den person, som er lige foran dig, for givet.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort fem sværd

Fem Sværd

tarotkort fem stokke

Fem Stokke

tarotkort fem mønter

Fem Mønter

tarotkort fem bægre

Fem Bægre

tarotkort seks sværd

Seks Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere