Tarotkort

Tarotkortet Fire Mønter (Four of Pentacles)

tarotkort fire mønter

Hvad betyder tarotkortet Fire Mønter?

Fjerde af Pentagram i Tarot står for besiddelse, kontrol og blokeret forandring. Betydningen af Four of Pentacles i en Tarot læsning er ønsket om at kontrollere, ønsket om at pålægge en anden sin vilje. Et ord af forsigtighed: Sørg for, at dit behov for kontrol ikke løber løbsk. Det kan føre til en kvælning af kreativitet og individuel udfoldelse.

tarotkort retvendt

Fire Mønter retvend betydning

Når fire af femtakkel er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du skal være forsigtig med det niveau af kontrol, du forsøger at udøve. En vis kontrol er nødvendig i de fleste situationer, og du er nødt til at være fast, når en situation bliver kaotisk. Du behøver dog ikke at kontrollere hver eneste bevægelse, som folk omkring dig foretager. Four of Pentacles betyder også, at forandringer bliver modarbejdet. Folk omkring dig forsøger måske at opretholde status quo, eller måske er det dig selv, der er modstander af forandringer, selv når du ved, at det er det rigtige at gøre. Husk, at fuld kontrol er umulig. Folk skal kunne bestemme deres egne veje.

tarotkort omvendt

Fire Mønter omvendt betydning

Når fire af femtakkerne er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du er klar til at give slip. Måske er du klar til at komme videre fra giftige mennesker eller situationer eller til at give slip på fortiden. Du føler dig måske også generøs med dine ressourcer. Lad ikke denne gavmildhed blive for ekstrem, ellers kan nogen måske udnytte dig. Dette kort kan også være et godt tegn på, at du er holdt op med at forsøge at kontrollere folk i dit liv.

tarotkort kærlighed

Fire Mønter kærligheds betydning

Fire af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er et negativt kort. Hvis du er single, kan dette kort være et tegn på, at en frygt for forandring holder dig tilbage fra at finde en ny kærlighed. Eller måske har du brug for at give slip på et tidligere forhold, der holder dig tilbage. Hvis du er i et forhold, kan dette kort betyde, at en af jer opfører jer kontrollerende, og det har en negativ indvirkning. Det kan også betyde, at du holder fast i et nag mod din partner, og det er på tide at træffe en beslutning om at give slip på det, hvis du ønsker at komme videre.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort fire bægre

Fire Bægre

tarotkort fem sværd

Fem Sværd

tarotkort fem stokke

Fem Stokke

tarotkort fem mønter

Fem Mønter

tarotkort fem bægre

Fem Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere