Tarotkort

Tarotkortet Fire Stokke (Four of Wands)

tarotkort fire stokke

Hvad betyder tarotkortet Fire Stokke?

Four of Wands i Tarot står for fejring, frihed og spænding. Det handler om velstand og partnerskaber, og det repræsenterer begivenheder, der skaber spænding. Spændingen og fejringen kan være uventet og komme som en overraskelse. Nogle gange repræsenterer udseendet af Four of Wands i en læsning en planlagt fejring, såsom et bryllup eller et jubilæum. Disse begivenheder og fejringer efterlader dig med en følelse af glæde. Spændingen er det lille barns spænding, som stadig findes i alle voksne, og som bare venter på at komme frem. Det er barnets spænding ved at se en fødselsdagskage tændt med lys, barnet, der venter på at komme op i rutsjebanen. Four of Wands står også for frihed, som kan tage mange former..

tarotkort retvendt

Fire Stokke retvend betydning

Når Four of Wands er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde, at fysiske, følelsesmæssige eller mentale bånd brydes, hvilket også bringer en ny æra af personlig vækst med sig. Energien i Four of Wands kan hjælpe dig ud af dine begrænsninger og føre dig ind på en ny vej til frihed. Den spænding, der tilskrives Four of Wands, varierer fra person til person, men de underliggende følelser forbliver de samme. Det er tiden for begivenheder og oplevelser, der skaber spænding. Selvfølgelig vil begivenhederne og oplevelserne variere fra person til person, men de underliggende følelser er de samme. Dette kan være tiden til at bryde dine bånd (fysiske, mentale eller følelsesmæssige) og bevæge dig videre mod en ny periode med vækst og glæde. Bryd dine lænker og kast dig ud i frihed, væk fra alle begrænsninger og enhver følelse af at være fanget.

tarotkort omvendt

Fire Stokke omvendt betydning

Når Four of Wands er omvendt i en Tarot læsning, kan det repræsentere et utilfreds hjemligt liv og aflysning af gode tider. Du føler måske, at du ikke passer ind og tager enhver fornærmelse meget personligt. Det kan også indikere en mangel på forbindelse i hjemmet eller med venner.

tarotkort kærlighed

Fire Stokke kærligheds betydning

Four of Wands i en kærlighed Tarot læsning kan betyde et tilfredsstillende romantisk liv. Hvis du er single, betyder det, at det er en god tid til at socialisere og feste, mens du har denne form for frihed. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du er i et kærligt og sjovt partnerskab.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort fire mønter

Fire Mønter

tarotkort fire bægre

Fire Bægre

tarotkort fem sværd

Fem Sværd

tarotkort fem stokke

Fem Stokke

tarotkort fem mønter

Fem Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere