Tarotkort

Tarotkortet Mønternes Page (Page of Pentacles)

tarotkort mønternes page


Hvad betyder tarotkortet Mønternes Page?

Pentakelsiden i Tarot står for at være praktisk, velstående, tillidsfuld og troværdig, og at have en effekt. Pentacles side i en Tarot læsning handler om muligheder.

tarotkort retvendt

Mønternes Page retvend betydning

Når Pentacles-siden er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du har muligheder for at trives. Du kan få muligheder for at opleve rigdom, komfort, tillid, sikkerhed og en chance for at realisere dine drømme. Når disse muligheder dukker op, skal du handle på dem. Men du er nødt til at have en realistisk tilgang. Hold op med at dagdrømme, find fornuftige løsninger og koncentrer dig om effektive tilgange. At være velstående betyder også at berige sig selv. Det er nu, du skal vokse og udvide og sikre dig selv økonomisk. Du skal også have tillid til andre og også holde fast i dit eget ord. Skab din troværdighed og bevis, at du er pålidelig. Det er tid til at handle på dine drømme og sætte tingene i gang.

tarotkort omvendt

Mønternes Page omvendt betydning

Når Pentacles-siden er omvendt i en Tarot-læsning, kan det betyde, at noget dårligt vil ske, og det vil være på grund af din egen adfærd. Det kan også betyde, at du ikke har klare mål eller ikke handler efter dine mål. Det er på tide at stoppe med at udskyde og tage skridt i retning af dine drømme.

tarotkort kærlighed

Mønternes Page kærligheds betydning

Side af Pentacles i en Tarot kærlighedsaflæsning betyder, at der er muligheder på kærlighedsfronten. Hvis du er single, betyder det, at du har en masse muligheder for romantik. Hvis du kan lide nogen, er det nu på tide at handle på det. Hvis du er i et forhold, kan du måske indse, at du har mistet lidt af den passion, du engang havde. Det er ikke dårligt; det betyder bare, at du skal arbejde for at holde gnisten i live.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort bægrenes Page

Bægrenes Page

tarotkort sværdenes ridder

Sværdenes Ridder

tarotkort stokkenes ridder

Stokkenes Ridder

tarotkort mønternes ridder

Mønternes Ridder

tarotkort bægrenes ridder

Bægrenes Ridder

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere