Tarotkort

Tarotkortet Mønternes Ridder (Knight of Pentacles)

tarotkort mønternes ridder


Hvad betyder tarotkortet Mønternes Ridder?

Ridder af femtakkel i Tarot står for at være urokkelig, forsigtig, grundig, realistisk og hårdtarbejdende. Betydningen af Ridderen af Pentacles i en Tarot læsning er, at på den ene side er Ridderen af Pentacles hårdtarbejdende, med enorm udholdenhed og høj dedikation, og på den anden side kan han være besat af små detaljer og stædig og nægter at indrømme, at han tager fejl. Ridderen af Pentacles er forsigtig og aldrig sparsommelig. Han er ufleksibel, han bryder sig ikke om forandringer af nogen art, og han kan nogle gange anlægge det mest dystre synspunkt. Han er pessimist, selv om han vil kalde sig realist.

tarotkort retvendt

Mønternes Ridder retvend betydning

Når Pentacles Ridder er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du har nogle, hvis ikke alle ridderens egenskaber. Du er nødt til at finde ud af, om disse aspekter af Ridder af Pentacles er nyttige eller skadelige for dig. Arbejder du meget hårdt? Nægter du at lytte til fornuften? Er du omgivet af en aura af dysterhed og undergang? Dette er tegn på, at det er på tide at finde balance og foretage ændringer.

tarotkort omvendt

Mønternes Ridder omvendt betydning

Når Pentacles Ridder af Pentacles er omvendt i en Tarot læsning, indikerer det upraktiskhed eller at man ønsker belønninger uden faktisk at gøre noget arbejde. Det kan betyde, at dine drømme aldrig vil blive til virkelighed, hvis du ikke får arbejdet på dem. Ridderen af Pentacles omvendt repræsenterer en person, der er ustabil, lukket og pessimistisk.

tarotkort kærlighed

Mønternes Ridder kærligheds betydning

Ridder af femtakkede i en Tarot kærlighedslæsning betyder stabilitet. Hvis du er single, indikerer dette kort, at du er klar til et seriøst forhold og måske snart finder en person, der er klar til at give dig den sikkerhed og støtte, du ønsker. Hvis du er i et forhold, betyder dette kort, at dit engagement er solidt.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort bægrenes ridder

Bægrenes Ridder

tarotkort sværdenes dronning

Sværdenes Dronning

tarotkort stokkenes dronning

Stokkenes Dronning

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

tarotkort bægrenes dronning

Bægrenes Dronning

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere