Tarotkort

Tarotkortet Ni Bægre (Nine of Cups)

tarotkort ni bægre

Hvad betyder tarotkortet Ni Bægre?

Ni af kopper i Tarot står for ønskeopfyldelse, tilfredshed og sensuel nydelse. Ni af kopper er også kendt som ønskekortet i visse Tarot-traditioner. Tonen i ni koppers kort er selvtilfredshed, den følelse katten får, når det lykkes den at fange kanariefuglen! Figuren på ni koppers kort er en mand med tilfredshed skrevet over sig. Han sidder selvsikkert med korslagte arme og et smilende ansigt. Han synes at udstråle lykke, og han ser ud, som om han har alt, hvad han nogensinde har ønsket sig. Han synes at sige, at han ikke kunne være lykkeligere.

tarotkort retvendt

Ni Bægre retvend betydning

Når ni af kopper er oprejst i en Tarot læsning, er det et tegn på at søge og nyde alle former for fornøjelser. Det er tid til ren forkælelse og glæde ved syn, lyd, smag og følelse. Du skal dog være forsigtig med at du ikke forkæler dig selv på andres bekostning. Du skal stræbe efter nydelse, men også have hensyn til konsekvenserne. Accepter dit ansvar, og nyd derefter din lykke.

tarotkort omvendt

Ni Bægre omvendt betydning

Når ni af kopper er omvendt i en tarotlæsning, er det et kort, der handler om tab. Du kan finde ud af, at det, du troede, du altid har ønsket dig, ikke er det, det skulle være. Eller måske har du bare mistet det. Eller måske kæmper du for at få det og gør ingen fremskridt. Det er muligt, at dit manglende selvværd og dine dårlige følelser om dig selv forhindrer dig i at opnå alt det, du ved, du kan.

tarotkort kærlighed

Ni Bægre kærligheds betydning

Ni af kopper i en Tarot kærlighedslæsning er virkelig meget sexet! Hvis du er single, kan det betyde, at en ny og spændende (og viril!) person er på vej ind i dit liv. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at en vild og eksplosivt sexet nat er i din fremtid.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ti sværd

Ti Sværd

tarotkort ti stokke

Ti Stokke

tarotkort ti mønter

Ti Mønter

tarotkort ti bægre

Ti Bægre

tarotkort sværdenes page

Sværdenes Page

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere