Tarotkort

Tarotkortet Ni Mønter (Nine of Pentacles)

tarotkort ni mønter

Hvad betyder tarotkortet Ni Mønter?

Ni af Pentacles i Tarot står for disciplin, selvtillid og raffinement. Nine of Pentacles betydning i en Tarot læsning er positiv. Det handler om ikke at koncentrere sig for meget om livets forretningsmæssige side, repræsenteret af mønter i billedet, der er placeret mod jorden. På den anden side er der en anden side af livet: kunsten, musikken og de andre former for skønhed, som er en stor del af vores liv. Man skal også nyde disse finere ting.

tarotkort retvendt

Ni Mønter retvend betydning

Når ni af femtakkel er oprejst i en Tarot læsning, er det tid til at give slip og nyde de finere ting i livet og dele denne overflod med andre. Du har fortjent det. Det er tid til at fokusere mindre på arbejde og mere på at nyde kunst og kultur. Kortet betyder også selvtillid. Husk at stole på dine egne evner. Det er nu, du skal tage sagen i egen hånd.

tarotkort omvendt

Ni Mønter omvendt betydning

Når ni af Pentacles er omvendt i en Tarot læsning, betyder det, at du ikke er uafhængig eller ikke har frihed eller stabilitet. Det er også en påmindelse om, at de bedste ting i livet er gratis, og materialisme vil ikke gøre dig lykkelig i sidste ende. Det kan også betyde, at du mangler selvkontrol, så vær opmærksom på dette og undgå at overforbruge dig på en enkelt ting.

tarotkort kærlighed

Ni Mønter kærligheds betydning

Ni af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning betyder uafhængighed. Hvis du er single, kan det betyde, at du nyder at være ubundet. Det kan også betyde, at du måske finder en ny kærlighedsinteresse, som er meget uafhængig og selvforsynende. Hvis du er i et forhold, betyder dette kort, at din partner tilbyder dig støtte og frihed til at leve dit liv eller gå efter dine mål.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ni bægre

Ni Bægre

tarotkort ti sværd

Ti Sværd

tarotkort ti stokke

Ti Stokke

tarotkort ti mønter

Ti Mønter

tarotkort ti bægre

Ti Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere