Tarotkort

Tarotkortet Ni Stokke (Nine of Wands)

tarotkort ni stokke

Hvad betyder tarotkortet Ni Stokke?

Ni af sværd i Tarot står for bekymring, skyld og angst. Den repræsenterer den smerte og angst vi skaber i os selv, i modsætning til Tre af Sværd, hvor folk udenfor er ansvarlige for smerte og forræderi. Ni af Sværdders betydning i en Tarot læsning er ofte en betydning af frygt og angst.

tarotkort retvendt

Ni Stokke retvend betydning

Når ni af sværd er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du måske har at gøre med store bekymringer. Bekymringer er den mest almindelige tortur, som vi udsætter os selv for. Ofte overvælder vores frygt og tvivl os og nægter at gå væk. Vi bekymrer os om, hvorvidt vi har gjort nok, om tingene vil gå godt nok, og hvilken videre fremgangsmåde vi kan tage. Disse tanker plager os som en uendelig plade, der spiller igen og igen. Ni af sværd kan også være et tegn på nød, om end ikke en større nød. Sådanne kort er aldrig behagelige at observere. Følelsen af skyldfølelse over at have gjort noget forkert er sårende. Det samme er følelsen af skyldfølelse over ikke at have gjort noget, som burde være gjort. At trække dette kort er en advarsel om, at tiderne vil blive vanskelige. Dette er det tidspunkt, hvor situationen skal undersøges, og hvor der skal træffes fornuftige valg.

tarotkort omvendt

Ni Stokke omvendt betydning

Ni af Sværd i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at tingene er svære i øjeblikket. Hvis du er single, er du måske fokuseret for meget på din fortid og ikke nok på at give slip og komme videre. Hvis du er i et forhold, kan følelser af skyld og forræderi være i spil lige nu.

tarotkort kærlighed

Ni Stokke kærligheds betydning

Otte af kopper i en Tarot kærlighedslæsning repræsenterer forladelse. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du eller din partner er klar til at gå væk. Hvis du er single, repræsenterer det ensomhed og manglende evne til at tillade dig selv at trives i et nyt forhold.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ni mønter

Ni Mønter

tarotkort ni bægre

Ni Bægre

tarotkort ti sværd

Ti Sværd

tarotkort ti stokke

Ti Stokke

tarotkort ti mønter

Ti Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere