Tarotkort

Tarotkortet Otte Bægre (Eight of Cups)

tarotkort otte bægre

Hvad betyder tarotkortet Otte Bægre?

Otte af kopper i Tarot står for dybere mening, at komme videre og træthed. Figuren på kortet er en mand, der tager ud på en rejse, og som begiver sig ud på en ny vej. Kortet betyder, at forandring kan komme i mange former. Det kan være fysisk, såsom et jobskifte, flytning eller ændring i forhold. Forandring kunne også henvise til indre forandringer, såsom at erstatte ældre tankemønstre med nye.

tarotkort retvendt

Otte Bægre retvend betydning

Når otte af kopper er oprejst i en tarotlæsning, er det tid til at indse, at fortiden er væk. En ende nærmer sig, og det, der blev troet at være permanent, er det ikke længere. Det er på tide at acceptere den forandring, som du står overfor. Kortet signalerer, at det er tid til at komme videre. Det eneste permanente i livet er forandring, og alt glider væk før eller siden.

tarotkort omvendt

Otte Bægre omvendt betydning

Når otte af kopper er omvendt i Tarot, betyder det, at du er bange for forandringer. Du er måske et dårligt sted og er bange for at komme videre. Det er forældet stagnation, en indikation af at du er bange for at omfavne noget nyt og muligvis meget bedre.

tarotkort kærlighed

Otte Bægre kærligheds betydning

Otte af kopper i en Tarot kærlighedslæsning repræsenterer forladelse. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du eller din partner er klar til at gå væk. Hvis du er single, repræsenterer det ensomhed og manglende evne til at tillade dig selv at trives i et nyt forhold.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ni sværd

Ni Sværd

tarotkort ni stokke

Ni Stokke

tarotkort ni mønter

Ni Mønter

tarotkort ni bægre

Ni Bægre

tarotkort ti sværd

Ti Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere