Tarotkort

Tarotkortet Otte Stokke (Eight of Wands)

tarotkort otte stokke

Hvad betyder tarotkortet Otte Stokke?

Otte af sværd i Tarot står for kommunikation, rejser og hastighed. Otte stokke repræsenterer hurtig handling, konklusion og nyheder. Stængerne på dette kort er en indikation af handling og virkningerne af denne handling. Før vi handler, tænker vi normalt over det, vi forestiller os, overvejer, taler og drømmer. Derefter beslutter vi os for at omsætte vores ideer til handling. Nogle af de kort, der forstærker kvaliteterne i otte stokke, er Magikeren, Skæbnehjulet og Døden (Major Arcana-kort) samt Bægrenes Otte. Nogle af de kort, der står i modsætning til otte stokke, er Ypperstepræstinden (Major Arcana-kort), Syv bægre og Fire sværd.

tarotkort retvendt

Otte Stokke retvend betydning

Når otte stokke står oprejst i en tarotlæsning, kan det være et tegn på, at alt går godt for dig, så længe du handler hurtigt. Det er også en indikation på, at der er gode nyheder på vej. Du skal måske være på vagt, fordi nyheden kan være forklædt. Det kan også være et tegn på, at du skal erklære dine hensigter. Alt er klar til dig, så længe du sætter tingene i gang, ikke tøver og smeder, mens jernet er varmt! Når du først er i gang, vil begivenhederne gå hurtigt fremad, og snart vil du se, hvordan det er gået med dine planer. Otte af stokke betyder også konklusion. Når dette kort dukker op, kan det betyde, at alle aktiviteter er gået deres gang og nærmer sig deres afslutning. Det kan være tid til at afslutte det gamle og gå videre til noget nyt.

tarotkort omvendt

Otte Stokke omvendt betydning

Når otte stokke er vendt i en tarotlæsning, kan det repræsentere en mangel på bevægelse og et fravær af handling. Du sidder måske fast (mentalt eller fysisk), og det er et stort arbejde at komme videre.

tarotkort kærlighed

Otte Stokke kærligheds betydning

Otte stokke i en kærlighedstarot kan betyde, at alt går fremad i den romantiske afdeling! Hvis du er single, kan du se frem til, at der kommer en spændende person ind i dit liv. Hvis du er i et forhold, så forbered dig på at mærke suset af ny kærlighed, selv om det er meget længe siden.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort otte mønter

Otte Mønter

tarotkort otte Bægre

Otte Bægre

tarotkort ni sværd

Ni Sværd

tarotkort ni stokke

Ni Stokke

tarotkort ni mønter

Ni Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere