Tarotkort

Tarotkortet Otte Sværd (Eight of Swords)

 tarotkort otte sværd

Hvad betyder tarotkortet Otte Sværd?

Otte af sværd i Tarot står for begrænsning, forvirring og magtesløshed. Kvinden på kortet har bind for øjnene, er stramt bundet og fanget i et fængsel, der er dannet af de omgivende sværd. Hun er uvidende om, hvor hendes sikkerhed ligger.

tarotkort retvendt

Otte Sværd retvend betydning

Når otte af sværd er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du måske allerede befinder dig i eller er på vej mod en situation, hvor du ikke har noget valg og mangler handlefrihed. Du føler dig fortabt og uden støtte, ligesom den kvinde, der er afbildet på kortet. Otte af sværd-kortet er repræsentativt for de gange, hvor du føler dig fortabt og forvirret uden mulighed for hjælp og lindring. Du føler dig måske begrænset af omstændighederne eller som om du er i en umulig situation. Du har måske heller ingen anelse om, hvordan det er sket, og føler, at du ikke har nogen udvej. Du kan føle dig mere og mere begrænset, og mulighederne synes at blive færre og færre. Når du trækker kortet Otte af sværd, skal du huske, at der altid er valgmuligheder til rådighed. Løsninger kommer måske ikke let, men de findes. Det eneste, der kræves for at tage det første skridt mod en løsning, er klarhed i tankerne.

tarotkort omvendt

Otte Sværd omvendt betydning

Når otte af sværd er omvendt i en Tarotlæsning, handler det om frihed. Det kan betyde frigivelse og endelig at give slip eller bryde fri. Du tror på dig selv og dine talenter, og du er klar til at tage kampen op med verden. Og det vil du også gøre. Under visse omstændigheder kan det repræsentere ekstreme versioner af depression og undertrykkelse.

tarotkort kærlighed

Otte Sværd kærligheds betydning

Otte af Sværd i en kærlighed Tarot læsning er en indikation på, at tingene ikke går godt. Hvis du er single, kan det betyde, at du sidder og venter på, at en ny partner skal dukke op og ordne alt det, der er galt i dit liv, hvilket, for at være ærlig, aldrig kan ske, fordi du skal “ordne” dig selv. Hvis du er i et forhold, kan det tyde på, at du føler dig fanget, undertrykt eller endog misbrugt.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort otte stokke

Otte Stokke

tarotkort otte mønter

Otte Mønter

tarotkort otte bægre

Otte Bægre

tarotkort ni sværd

Ni Sværd

tarotkort ni stokke

Ni Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere