Tarotkort

Tarotkortet Seks Mønter (Six of Pentacles)

tarotkort seks mønter

Hvad betyder tarotkortet Seks Mønter?

Seks af Pentacles i Tarot står for at have eller ikke have ressourcer, viden og magt. Betydningen af Six of Pentacles i en Tarot læsning er svær at fortolke. Den falder mellem ekstremerne af at have og ikke at have. Billedet på Six of Pentacles kortet er af en rig person, der giver mønter til en tigger, mens en anden venter på sin tur. Personen holder retfærdighedens vægt i den ene hånd, som om han skal afgøre, hvem der får mønter, og hvem der ikke får dem. Billedet er meget klart om, hvem der bestemmer, og hvem der ikke gør, samt hvem der har og hvem der ikke har.

tarotkort retvendt

Seks Mønter retvend betydning

Når Six of Pentacles er oprejst i en tarotlæsning betyder det, at du skal tænke over, hvad det egentlig betyder at have materielle ressourcer i forhold til immaterielle ting som viden, magt og kærlighed. Du kan finde dig selv på den positive side af billedet, men livet har det med at kaste kurvebolde. Lykken kan ændre sig, og det hurtigt. Dette kort beder dig om at genoverveje.

tarotkort omvendt

Seks Mønter omvendt betydning

Når Six of Pentacles er omvendt i en tarotlæsning, repræsenterer det nærighed. Eller du har måske en person i dit liv, som virker generøs, men som du finder ud af, at der er mange betingelser knyttet til deres tilbud. Hvis du er den, der har mulighed for at være gavmild, kan dette kort indikere, at du misbruger denne magt.

tarotkort kærlighed

Seks Mønter kærligheds betydning

Seks af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er et tegn på godhed og positivitet. Hvis du er single, betyder dette kort, at du måske møder en generøs ny person. Hvis du er i et forhold, betyder dette kort, at du og din partner er meget givende over for hinanden.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort seks bægre

Seks Bægre

tarotkort syv sværd

Syv Sværd

tarotkort syv stokke

Syv Stokke

tarotkort syv mønter

Syv Mønter

tarotkort syv bægre

Syv Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere