Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Seks Stokke (Six of Wands)

tarotkort seks stokke

Hvad betyder tarotkortet Seks Stokke?

Six of Wands i Tarot repræsenterer triumf, anerkendelse og stolthed. Dette kort svarer til Chariot i de store arkaner. Ligesom Vognen repræsenterer det øjeblikke af sejr og triumf. Nogle af de kort, der forstærker Six of Wands kvaliteter, er Chariot og Solen (Major Arcana kort) og Nine of Cups. Nogle af de kort, der er imod Six of Wands, er Tower (Major Arcana-kortet) og Five of Pentacles, Five of Cups og Ten of Swords.

tarotkort retvendt

Seks Stokke retvend betydning

Når Six of Wands er oprejst i en Tarot læsning, er det en indikation på, at det er inden for rækkevidde at nå et mål. Det er tiden for dig til at modtage den anerkendelse, du længe har søgt. Det er det tidspunkt, hvor du modtager al den anerkendelse, hæder og belønning, som du så rigeligt fortjener. Du føler, at det hele har været det hele værd. Succesen er nær, og du bør være sikker på det. Det repræsenterer ikke nødvendigvis en sejr over en anden. Det kan være over sig selv, over omgivelserne eller mod alle odds. Et ord af forsigtighed: Selvværd er dejligt, at føle sig godt tilpas med sine resultater er en del af ens succes, men du skal sikre dig, at du ikke er arrogant og ikke føler dig overlegen i forhold til andre. Succes er trods alt meget omskiftelig. Her i dag, væk i morgen!

tarotkort omvendt

Seks Stokke omvendt betydning

Når Six of Wands er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du ikke lever dine drømme. Det handler om mangel på succes. Det kan også handle om, at du ikke udnytter dine lederegenskaber, men blindt følger en anden. Det kan også indikere, at nogen er arrogant eller storslået.

tarotkort kærlighed

Seks Stokke kærligheds betydning

Six of Wands i en Tarotlæsning betyder, at du måske virkelig føler kærligheden. Hvis du er single, er den perfekte person for dig ved at komme ind i billedet. Hvis du er i et forhold, deler du og din partner i hinandens succes og støtter hinanden.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort seks mønter

Seks Mønter

tarotkort seks bægre

Seks Bægre

tarotkort syv sværd

Syv Sværd

tarotkort syv stokke

Syv Stokke

tarotkort syv mønter

Syv Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere