Tarotkort

Tarotkortet Seks Sværd (Six of Swords)

tarotkort seks sværd

Hvad betyder tarotkortet Seks Sværd?

Seks af sværd i Tarot står for blues, helbredelse og rejser. Den repræsenterer at skubbe sig gennem et oprørt hav for at nå frem til roligere farvande.

tarotkort retvendt

Seks Sværd retvend betydning

Når seks af sværd er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde, at du måske er et dårligt sted lige nu, men at du er på vej mod noget bedre. Tingene kan have været vanskelige, triste eller deprimerende, men du bevæger dig mod et mere positivt sted og mere håbefulde forhold. Sværdets seksers optræden kan også indikere bedring, især hvis du har oplevet hårde tider. I urolige tider er der intet, der betyder noget som helst. Du føler dig bare følelsesløs og afbrudt. Efterhånden som tiden går, begynder du at samle stumperne i dit liv op, mens du begynder at komme dig. Til tider kan bedring betyde, at du skal flytte til nye steder. Sværdets seks kort repræsenterer også rejser og at bevæge sig til nye steder. Dette ville normalt betyde en fysisk flytning, men dette kan være langt fra sandheden. Rejsen eller flytningen kan indikere en indre rejse, en rejse fra en sindstilstand til en anden.

tarotkort omvendt

Seks Sværd omvendt betydning

Når seks af sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at du skubber dig tilbage mod forandringer og føler, at der er ting, der ikke er afsluttet. Du føler dig måske fastlåst og ude af stand til at komme videre.

tarotkort kærlighed

Seks Sværd kærligheds betydning

Sværd seks i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at tingene er ved at blive bedre. Hvis du er single, kan det betyde, at du har brug for tid til at helbrede, før du kaster dig ud i noget nyt. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at selvom I har stået over for svære tider før, er tingene ved at blive bedre. Det er et kort om healing og om at komme videre sammen.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort seks stokke

Seks Stokke

tarotkort seks mønter

Seks Mønter

tarotkort seks bægre

Seks Bægre

tarotkort syv sværd

Syv Sværd

tarotkort syv stokke

Syv Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere