Tarot – Solen (The Sun)

Tarotkort

Tarotkort nr.19 – Solen (The Sun)

Hvad betyder tarotkortet Solen?

Solkortet i Tarot udstråler positiv energi. Det er et af de mest optimistiske kort, som indikerer entusiasme og livsglæde.

Solen retvend betydning

Når solkortet er oprejst i en Tarot læsning, indikerer kortet tilfredshed, succes, succes, glæde. Alt ser opad. Du vil få din dag i solen. Føl dig fri til at træde ind i rampelyset med selvtillid. Tingene kommer til at gå godt! Du har så meget godt at dele, at alle i din nærhed vil få gavn af det. Der er masser at gå rundt med.

Solen omvendt betydning

Når Solkortet er omvendt i en Tarotlæsning, indikerer det ulykkelighed, tvivl, aflyste planer eller en usikker fremtid. Måske har du været for selvsikker og er først nu ved at indse, hvordan du har overskredet dig selv. Du ved, at solen er der, men den er bare ude af syne, skjult bag ulykkelige skyer. Det kan være svært at se vejen fremad uden dens lys til at guide dig. Du føler dig måske ensom eller tror, at dine venner alle hænger ud uden dig. Du bliver nødt til at lægge lidt mere energi i det, men fordelene ved den oprejste version af dette kort kan også være dine. Du skal bare lige skubbe dig igennem nogle flere forhindringer først.

Solen kærligheds betydning

Solkortet i en Tarot kærlighedsaflæsning kan betyde starten på en forlovelse eller et lykkeligt ægteskab. Hvis du er single, er din varme, positive energi tiltrækkende for andre, og det kan endda føre til et nyt forhold. Hvis du allerede er i et forhold, kan det betyde, at det er et sundt og positivt forhold, eller at det er begyndelsen på en ny fase i dit nuværende forhold.

Lær flere tarotkort at kende

Dommedag

Verden

Sværdenes Es

Stokkenes Es

Mønternes Es

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere