Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Solen (The Sun)

tarotkort solen

Hvad betyder tarotkortet Solen?

Solkortet i tarot udstråler positiv energi. Det er et af de mest optimistiske kort, som indikerer entusiasme og livsglæde.

tarotkort retvendt

Solen retvend betydning

Når solkortet er oprejst i et tarot oplæg, indikerer kortet tilfredshed, succes og glæde. Alt ser lyst ud. Føl dig fri til at træde ind i rampelyset med selvtillid. Tingene kommer til at gå godt! Du har så meget godt at dele ud af, at alle i din nærhed vil få gavn af det.

tarotkort omvendt

Solen omvendt betydning

Når Solkortet er omvendt i et tarot oplæg, indikerer det ulykkelighed, tvivl, aflyste planer eller en usikker fremtid. Måske har du været for selvsikker og er først nu ved at indse, hvordan du har overskredet dine grænser. Du ved, at solen er der, men den er bare ude af syne, skjult bag ulykkelige skyer. Det kan være svært at se vejen fremad uden dens lys til at guide dig. Du føler dig måske ensom eller tror, at dine venner alle hænger ud uden dig. Du bliver nødt til at lægge lidt mere energi i det, men fordelene ved den omvendte version af dette kort kan også være dine. Du skal bare lige skubbe dig igennem nogle flere forhindringer først.

tarotkort kærlighed

Solen kærligheds betydning

Solkortet i et tarot kærlighedsoplæg kan betyde starten på en forlovelse eller et lykkeligt ægteskab. Hvis du er single, er din varme, positive energi tiltrækkende for andre, og det kan endda føre til et nyt forhold. Hvis du allerede er i et forhold, kan det betyde, at det er et sundt og positivt forhold, eller at det er begyndelsen på en ny fase i dit nuværende forhold.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort dommedag

Dommedag

tarotkort verden

Verden

tarotkort sværdenes es

Sværdenes Es

tarotkort stokkenes es

Stokkenes Es

tarotkort mønternes es

Mønternes Es

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere