Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Stjernen (The Star)

tarotkort stjernen

Hvad betyder tarotkortet Stjernen?

Når Stjernekortet er oprejst i en Tarotlæsning, symboliserer det håb, tro, inspiration, optimisme, indsigt, åndelig kærlighed, glæde og balance. Du har arbejdet dig forbi modgang og er klar til at omfavne det, der kommer nu. Bevar roen, forbliv positiv. Kortet forudsiger uventet hjælp, men det er op til dig at finde din vej til fremtiden. Det hele er der for dig, stort og lyst og venter. Mulighederne er uendelige, og du er klar til at gribe dem alle. Godt! De tilhører dig. Husk det altid.

tarotkort retvendt

Stjernen retvend betydning

Når Stjernekortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det uopfyldte håb, skuffelse, knuste drømme, uheld og ubalance. Men ikke alt er dog som det føles i første omgang. Du føler dig måske kvalt af håbløshedens vægt, men det betyder ikke, at der ikke er håb. Dit selvværd er måske på et historisk lavt niveau, men tingene kan vende sig. Det er i dig. Du kan gøre dette.

tarotkort omvendt

Stjernen omvendt betydning

Når tårnkortet er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du er fastlåst i en rutine eller fanget i en dårlig situation. Du har brug for at ryste tingene op. Du ved det sikkert godt, men du har udskudt det med at foretage en stor forandring. Tag et grundigt kig på vaner og traditioner, som du har fulgt uden at stille spørgsmålstegn. Spørg dig selv, hvordan de holder dig tilbage. Hvad kan du smide væk for at gøre plads til noget bedre?

tarotkort kærlighed

Stjernen kærligheds betydning

Stjernekortet i et tarot kærlighedsoplæg handler om forbindelse og om at komme videre. Hvis du er single, er du endelig klar til at give slip på tidligere forhold og åbne dig op for ny kærlighed. Hvis du er i et forhold, betyder Stjernekortet, at det er tid til at gå dybere. Er du helt med? Hvis du åbner dig selv op for det, vil dit partnerskab komme op på næste niveau.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort månen

Månen

tarotkort solen

Solen

tarotkort dommedag

Dommedag

tarotkort verden

Verden

tarotkort sværdenes es

Sværdenes Es

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere