Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Stokkenes Dronning (Queen of Wands)

tarotkort stokkenes dronning


Hvad betyder tarotkortet Stokkenes Dronning?

Stafetdronningen i Tarot står for at være attraktiv, helhjertet, energisk, munter og selvsikker. Hendes personlighed er en kombination af den positive ild-energi fra alle Wands-kulørerne og en Dronningens indadvendte fokus. Stængdronningen er altid attraktiv og ser godt ud. Hun har en afslappet måde at være på, og dette og hendes varme smil tiltrækker mange venner og beundrere. Hun tager fat på alle opgaver, uanset hvad, med fuldstændig dedikation, og hendes energi og entusiasme smitter af på hende.

tarotkort retvendt

Sværdenes Dronning retvend betydning

Stafetdronningen ser altid på det positive i alle situationer. Hendes liv er travlt, og intet får hende ned med nakken. Hun er sund og veltrænet, naturligt stærk, perfekt koordineret og en god atlet. Stængdronningen har tillid til sine egne evner, men er aldrig arrogant. Hendes tro på, at hun kan opnå alt, hvad hun ønsker, kommer fra hendes selvsikkerhed. Når Dronningen af Svinger er oprejst i en Tarotlæsning, skal du føle og tænke som hun gør. Du skal føle dig attraktiv, tro på dig selv og være fuld af energi. Hendes særlige energi har en særlig betydning. Du har brug for at blive inspireret af Dronningen af Svinger, uanset hvilken form hun viser sig for dig. Dette korts udseende kan antyde, at du skal være helhjertet eventyrlysten, kreativ og tillidsfuld. Faktisk skal du ryste den blå luft af dig og være gung-ho om livet. Dette kort betyder, at du har brug for at skabe en atmosfære af munterhed og selvsikker entusiasme. Det er nu, du skal lade dig inspirere af alt det, som dronningen af stave står for.

tarotkort omvendt

Stokkenes Dronning omvendt betydning

Når dronningen af tovinger er omvendt i en tarotlæsning, kan du føle dig overvældet og usikker på, om du kan klare det hele. Den kan også repræsentere en anmassende kvinde.

tarotkort kærlighed

Stokkenes Dronning kærligheds betydning

Dronning af tove i en kærlighed Tarot læsning er en dejlig ting. Hvis du er single, kan det betyde, at du enten er på vej til at møde en type med en Sanderdronning, eller at du selv er typen med en Sanderdronning. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du er ved at tage karakteristika af Dronning af Svinger på dig, eller at din partner er det.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

tarotkort bægrenes dronning

Bægrenes Dronning

tarotkort sværdenes konge

Sværdenes Konge

tarotkort stokkenes konge

Stokkenes Konge

tarotkort mønternes konge

Mønternes Konge

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere