Tarot – Stokkenes Es (Ace of Wands)

Tarotkort

Tarotkort nr.2 – Stokkenes Es (Ace of Wands)

Hvad betyder tarotkortet Stokkenes Es?

Asset af stave i Tarot repræsenterer kreativ kraft, entusiasme og mod. Betydningen af Ace of Wands i en Tarot læsning er en af konstruktiv, selvsikker energi, der arbejder hen imod individuel magt og opfyldelse.

Stokkenes Es retvend betydning

Når Es af tove er oprejst i en tarotlæsning betyder det, at det er tid til at være dristig og modig, tid til at tage risici for at få det, du vil have. Vælg den vej, der begejstrer dig, og giv slip! Det er tiden til at gribe initiativet, skubbe ud over dine grænser og nå til nye højder. Dette er tiden for lidenskab og tiden til at hævde dig selv. Stol på dit potentiale. Eset af tovinger, som også er kreativitetskortet, kan påvirke og inspirere dig til opfindelser. Dette er en chance for at være original. Dette er en chance for at stole på dit potentiale og nå mod himlen. Der er ingen grænser!

Stokkenes Es omvendt betydning

Når Ace of Wands er omvendt i en tarotlæsning betyder det, at det kreative potentiale stadig er til stede, men at det endnu ikke har manifesteret sig fuldt ud. Du har brug for lidt mere tid til at finde ud af, hvad det store projekt vil være, før du virkelig kan kaste dig ud i det. Du har store ideer, men hvilken form vil de tage?

Stokkenes Es kærligheds betydning

Es af tove i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at der er gnister på vej! Hvis du er single, er du måske på vej mod en hvirvelvind romance. Lad dig rive med og have det sjovt. Hvis du er i et forhold, kan du og din partner måske finde jeres passion for hinanden genoplivet eller blive inspireret til at samarbejde om et spændende nyt projekt sammen.

Lær flere tarotkort at kende

Mønternes Es

Bægrenes Es

To Sværd

To Stokke

To Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere