Tarotkort

Tarotkortet Stokkenes Ridder (Knight of Wands)

tarotkort stokkenes ridder


Hvad betyder tarotkortet Stokkenes Ridder?

Stokridderen i Tarot står for at være charmerende (overfladisk), selvsikker (kæphøj), dristig (dumdristig), eventyrlysten (rastløs) og lidenskabelig (hidsig). Hvor på den ene side er Knight of Wands fuld af energi og synes aldrig at være bange for at prøve nye ting. På den anden side virker han for sikker på sig selv og sine evner. Selv om andre måske bliver forbløffet over hans skøre stunts, beundres hans mod og passion stadigvæk. Knight of Wands har en tendens til at være overfladisk, og man kan ikke forvente dybt engagement fra ham. Han er hensynsløs og uansvarlig og handler uden at tænke sig om. Dette får ham i problemer. Ridderen af Stave leverer også åndelige budskaber.

tarotkort retvendt

Stokkenes Ridder retvend betydning

Når stavens ridder er oprejst i en tarotlæsning, kan det tyde på, at du eller en anden person, der er forbundet med situationen (eller atmosfæren generelt), har en selvsikker og lidenskabelig stil, ligesom stavens ridder har det. Det eneste, der skal kontrolleres, er, om denne “energi” fra ridderen er nyttig eller ej. Er det selvtillid eller kækhed, du føler? Er du (eller er din virksomhed) ved at kaste dig ud i noget uden forberedelse (hvilket kan være risikabelt)? Dette kunne være et tidspunkt for en forandring, for balance. Hvis denne energi mangler, så er det måske tid til at prøve noget nyt, måske have det sjovt. Knight of Wands kunne være en indikation på at gå ud på noget eventyr, noget spænding, noget risiko. Kun du kan afgøre, om ridderens energi er hjælpsom eller ønsket. Hvis du får dette kort, skal du tjekke, om din selvtillid i virkeligheden er kækhed. Føler du dig vred og utålmodig hele tiden? Hvis denne stil hos ridderen er tydelig, har du sandsynligvis brug for at genoprette balancen. Det er måske på tide med en forandring i stedet for at kaste dig ud i noget risikabelt uden forberedelse. Hvis du savner Ridderens energi, er du måske nødt til at prøve noget nyt. Hvis du har arbejdet hårdt, er det måske på tide at gå ud og have det lidt sjovt.

tarotkort omvendt

Stokkenes Ridder omvendt betydning

Når Knight of Wands er omvendt i en Tarotlæsning, kan det betyde, at du har oplevet nogle tilbageslag, og du ved ikke, hvordan du skal overvinde dem. De kan være af din egen skyld. Er du for passiv? Eller er du for selvsikker? Det kan også betyde aflyste planer eller en arrogant mand.

tarotkort kærlighed

Stokkenes Ridder kærligheds betydning

Knight of Wands i en kærlighed Tarot læsning kan betyde, at du føler dig selvsikker i kærlighedsspørgsmål og muligvis også i sexspørgsmål! Hvis du er single, kan det betyde, at en ridderlignende figur er på vej ind i dit liv, eller at du føler dig som ridderen: selvsikker og klar til at møde en fantastisk person. Hvis du er i et forhold, kan det repræsentere, at du er i et forhold med en person som ridderen, eller at du er ridderen. Det kan også betyde, at du og din kæreste har brug for at øge mængden af tid alene, som I tilbringer sammen.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mønternes ridder

Mønternes Ridder

tarotkort bægrenes ridder

Bægrenes Ridder

tarotkort sværdenes dronning

Sværdenes Dronning

tarotkort stokkenes dronning

Stokkenes Dronning

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere