Tarotkort

Tarotkortet Sværdenes Dronning (Queen of Swords)

tarotkort sværdenes dronning


Hvad betyder tarotkortet Sværdenes Dronning?

Sværdets dronning i Tarot står for ærlighed, skarpsindighed, åbenhjertighed, klogskab og erfaring. Hendes personlighed er en kombination af den positive luftenergi i sværdets farve og en dronnings indadvendte fokus. Sværdets dronning beundrer ærlighed, er forpligtet til sandhed og fortæller dig præcis som det er. Hun har ingen interesse i løgne eller tricks og har en udpræget mangel på fortielser. Hun forstår fuldt ud verdens gode og dårlige sider og er ikke let at narre. Hun kan let analysere en situation, og hun kan identificere en vanskelig situation, der kommer imod hende. Hendes observationer er ligefrem og ærlige og er ikke ment som sårende. Et andet træk ved Sværdets Dronning er en sans for humor sammen med vittige comebacks.

tarotkort retvendt

Sværdenes Dronning retvend betydning

Når Sværdets Dronning er oprejst i en Tarotlæsning, betyder det, at du skal tænke og føle som hende. Den første og vigtigste måde er at være helt ærlig. Du skal finde ud af, hvad der foregår, og sikre dig, at du ikke lader dig narre. Du kan også være nødt til at se humoren i en situation, du står i, og sørge for at du bliver inspireret af hendes særlige energi.

tarotkort omvendt

Sværdenes Dronning omvendt betydning

Når Sværdets dronning er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at du (eller en anden person) føler eller er overdrevent følelsesladet. Det kan betyde, at du er lukket af, grusom eller let modtagelig for andres bedrag. Det kan også betyde en grusom eller distanceret ældre kvindefigur.

tarotkort kærlighed

Sværdenes Dronning kærligheds betydning

Sværdets dronning i en Tarot kærlighedslæsning er hovedsageligt en indikation på gode ting. Hvis du er single, kan du måske snart være i et forhold med en person, der besidder sværddronningens kvaliteter, eller måske er du den person. Hvis du er i et forhold, kan det også indikere, at du er i et forhold med en person, der besidder sværddronningens kvaliteter, eller at du er den person.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort stokkenes dronning

Stokkenes Dronning

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

tarotkort bægrenes dronning

Bægrenes Dronning

tarotkort sværdenes konge

Sværdenes Konge

tarotkort stokkenes konge

Stokkenes Konge

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere