Tarot – Sværdenes Es (Ace of Swords)

Tarotkort

Tarotkort nr.1 – Sværdenes Es (Ace of Swords)

Hvad betyder tarotkortet Sværdenes Es?

Sværdets es i Tarot står for mental styrke, sandhed, retfærdighed, nye ideer og planer, sejr og styrke. Sværdets es betydning i en Tarot læsning er en betydning af vanskeligheder, der bliver mødt med intelligens og klar tænkning.

Sværdenes Es retvend betydning

Når Es af Sværd er oprejst i en tarotlæsning betyder det, at det er tid til at møde dine udfordringer med mod og ærlighed. Du kan opleve et pludseligt udbrud af indsigt eller et øjeblik af klarhed og skære lige igennem den gordiske knude, som du står over for i øjeblikket. Dette korts udseende er en påmindelse om, at du har den indre styrke til at overvinde dine forhindringer med ærlige og etiske midler. Det kan også indikere, at du vil modtage en positiv dom i juridiske sager.

Sværdenes Es omvendt betydning

Når sværdets es er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du har svært ved at se en klar vej fremad. Du kan gøre det, men du bliver nødt til at grave lidt dybere og arbejde dig igennem dit problem langsommere, uden den pludselige indsigt, som den oprejste version af dette kort indikerer. Tænk objektivt over dine problemer. Se på, hvordan du vil gå til værks for at løse og rette op på situationer, der er uretfærdige og forvirrende.

Sværdenes Es kærligheds betydning

Sværdets es i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at du skal være nærværende og opmærksom, når du står over for svære kommunikationsudfordringer. Hvis du er single, kan du måske opleve en intellektuel forbindelse med en ny person. Hvis du er i et forhold, skal du være sikker på, at du er til stede med din partner og kommunikerer klart og ærligt.

Lær flere tarotkort at kende

Stokkenes Es

Mønternes Es

Bægrenes Es

To Sværd

To Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere