Tarotkort

Tarotkortet Sværdenes Ridder (Knight of Swords)

tarotkort sværdenes ridder


Hvad betyder tarotkortet Sværdenes Ridder?

Sværdets ridder i Tarot står for at være direkte (stump), autoritativ (anmassende), skarp (skærende), vidende (påståelig) og logisk (følelsesløs). På den ene side har Ridder af Sværd et skarpt intellekt, taler klart og tydeligt med autoritet og er en mester i logik. På den anden side kan han være taktløs, overbevist om sin egen overlegenhed og udiplomatisk. Man kan stole på ham for hans analytiske klarhed. Han er ligeglad med andres følelser og tolererer ikke dumhed.

tarotkort retvendt

Sværdenes Ridder retvend betydning

Når Ridder af Sværd er oprejst i en Tarotlæsning, kan det betyde, at du skal undersøge, om du påtvinger andre dine synspunkter. Får du ofte problemer, når du siger din mening? Gør dette træk dine kolleger kritiske over for dig? Hvis svaret er ja, er det måske på tide at ændre disse aspekter af Ridder af Sværd, som er synlige hos dig.

tarotkort omvendt

Sværdenes Ridder omvendt betydning

Når Ridder af Sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at du lader dit hjerte styre dit hoved og er bange for at sige din mening. Det kan også betyde, at en stor mulighed er på vej mod dig, en mulighed du ikke nødvendigvis er forberedt på, men som du alligevel bør gribe. Det kan også betyde uhøflighed, kynisme og at du er en følgesvend.

tarotkort kærlighed

Sværdenes Ridder kærligheds betydning

Sværdets ridder i en Tarot kærlighedsaflæsning er en indikation på noget arbejde, der skal gøres i den romantiske afdeling. Hvis du er single, kan du måske snart være i et forhold med en person, der besidder sværderens kvaliteter, eller måske er du den person. Hvis du er i et forhold, kan det også indikere, at du er involveret med en person, der besidder Sværdets ridderens kvaliteter, eller du er den person. Det kan også betyde, at du og din partner måske har brug for at lægge noget arbejde i at få jeres forhold tilbage på fast grund.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mønternes ridder

Mønternes Ridder

tarotkort bægrenes ridder

Bægrenes Ridder

tarotkort sværdenes dronning

Sværdenes Dronning

tarotkort stokkenes dronning

Stokkenes Dronning

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere