Tarotkort

Tarotkortet Ti Bægre (Ten of Pentacles)

tarotkort ti bægre

Hvad betyder tarotkortet Ti Bægre?

Ti af kopper i Tarot står for glæde, fred og familie. Ti af kopper i en Tarot læsning er et tegn på, at det er en tid med velsignelser, det er tid til den opfyldelse, man fortjener, og at den vil komme. Billedet på Ti af Bæger kortet er et billede af et lykkeligt og kærligt par med børn. Endvidere er der et hjem i baggrunden, omgivet af træer og vand. Dette er, hvad dit følelsesliv kunne være i bedste velgående. Billedet repræsenterer et ideal, som er inden for rækkevidde.

tarotkort retvendt

Ti Bægre retvend betydning

Når ti af kopper er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde en afslutning på fjendtlighed og begyndelsen på indre fred. Dette kort er et tegn på, at alle elementer er i harmoni. Hvis der er disharmoni omkring dig, er der alle muligheder for, at det kan ophøre. I en familie er det tid til større nærhed.

tarotkort omvendt

Ti Bægre omvendt betydning

Når Ten of Cups er omvendt i en Tarot-læsning, søger du en dybere forbindelse i et forhold, men prøver måske for hårdt at få den. Det, du ønsker, er måske urealistisk. Det er på tide at revurdere præcis, hvad du vil have, og hvorfor du vil have det.

tarotkort kærlighed

Ti Bægre kærligheds betydning

Ti af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er et meget positivt kort. Hvis du er single, kan du snart finde en ny kærlighed, hvis værdier ligner dine egne. Dette er en person, som du kan bygge en fremtid op med. Hvis du er i et forhold, repræsenterer dette kort hjemlig lykke. Du er måske klar til at flytte sammen med din partner, blive gift eller stifte en familie.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort sværdenes page

Sværdenes Page

tarotkort stokkenes page

Stokkenes Page

tarotkort mønternes page

Mønternes Page

tarotkort bægrenes page

Bægrenes Page

tarotkort sværdenes ridder

Sværdenes Ridder

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere