Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Ti Mønter (Ten of Pentacles)

tarotkort ti mønter

Hvad betyder tarotkortet Ti Mønter?

Ti mønter i Tarot står for velstand, varighed og konvention. Ti mønters betydning i en Tarot læsning er materiel succes. Billedet på kortet er en markedsplads i en landsby med mennesker, der går rundt i deres hverdagsliv. Dette er et tegn på konvention og permanenthed. Den luksuriøst klædte ældre person, der klapper sine hunde, og mønterne rundt omkring betyder velstand.

tarotkort retvendt

Ti Mønter retvend betydning

Når ti af Pentagrammer er oprejst i en Tarot-læsning, betyder det, at du vil finde materiel succes. Dette kort udstråler en aura af rigdom og velstand. Det er en indikation på, at dine seneste foretagender vil bringe dig velstand. Det er også en indikation på, at du bør holde dig til konventioner. Dette er tiden til at opretholde status quo. Det er ikke tiden til at rokke ved båden. Undgå forandringer af enhver art, og hold dig til betroede måder at gøre tingene på.

tarotkort omvendt

Ti Mønter omvendt betydning

Når ti af Pentacles er omvendt i en tarotlæsning, betyder det ustabilitet. Du kan opleve tab eller uventede forandringer. Dette kort er også en advarsel om at undgå noget ulovligt. Det betyder også, at man går imod traditioner.

tarotkort kærlighed

Ti Mønter kærligheds betydning

Ti af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er et meget positivt kort. Hvis du er single, kan du snart finde en ny kærlighed, hvis værdier ligner dine egne. Dette er en person, som du kan bygge en fremtid op med. Hvis du er i et forhold, repræsenterer dette kort hjemlig lykke. Du er måske klar til at flytte sammen med din partner, blive gift eller stifte en familie.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ti bægre

Ti Bægre

tarotkort sværdenes page

Sværdenes Page

tarotkort stokkenes page

Stokkenes Page

tarotkort mønternes page

Mønternes Page

tarotkort bægrenes page

Bægrenes Page

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere