Tarotkort

Tarotkortet Ti Stokke (Ten of Wands)

tarotkort ti stokke

Hvad betyder tarotkortet Ti Stokke?

Ten of Wands i Tarot står for overanstrengelse, overarbejde, byrder, undertrykkelse og kamp. Nogle af de kort, der forstærker de kvaliteter, som Ten of Wands har, er Justice (Major Arcana kortet) og Five of Wands, Six of Swords, Nine of Swords og Five of Pentacles. Nogle af de kort, der er i modstrid med Ten of Wands, er Fool og Hanged Man (Major Arcana-kort) og Four of Wands, Four of Swords og Seven of Swords.

tarotkort retvendt

Ti Stokke retvend betydning

Når Ten of Wands er oprejst i en Tarot-læsning, betyder det, at du har presset dig selv for hårdt. Det er på tide, at du skærer ned og letter din byrde og måske endda deler nogle ansvarsområder. Det er et tegn på, at du af hensyn til dit helbred er nødt til at skære ned på dine pligter og uendelige opgaver. Du er som figuren på kortet Ten of Wands, der forsøger at bære de ti stænger og bøjer sig under byrden. Du kan ikke se, hvor du er på vej hen, og tænker kun på dit ansvar. Det er på tide at holde op med at fokusere snævert på ét område og finde en balance i livet ved at inddrage andre interesser.

tarotkort omvendt

Ti Stokke omvendt betydning

Når Ten of Wands er omvendt i en Tarot-læsning, betyder det, at du føler dig knust under vægten af dit ansvar. Du kan være på vej mod en slags sammenbrud, hvis du fortsætter med at presse dig selv så hårdt.

tarotkort kærlighed

Ti Stokke kærligheds betydning

Tien af stave i en Tarotlæsning om kærlighed kan betyde, at tingene er svære lige nu, når det gælder hjertesager. Hvis du er single, kan det betyde, at dating i øjeblikket ikke er sjovt for dig. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du føler dig stresset og overvældet af den nuværende tilstand i dit partnerskab.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ti ,ønter

Ti Mønter

tarotkort ti bægre

Ti Bægre

tarotkort sværdenes page

Sværdenes Page

tarotkort stokkenes page

Stokkenes Page

tarotkort mønternes page

Mønternes Page

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere