Tarotkort

Tarotkortet Ti Sværd (Ten of Swords)

tarotkort ti sværd

Hvad betyder tarotkortet Ti Sværd?

Sværdets ti i Tarot står for martyrium, offermentalitet og at man er ved at nå bunden. Ten of Swords betydning i en Tarot læsning er et dybt tab, smertefuldt forræderi og triste begivenheder.

tarotkort retvendt

Ti Sværd retvend betydning

Når ti af sværd står oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde, at du har ramt bunden. Efter at have været igennem den ene modgang efter den anden kan dette kort indikere, at livet har givet sit sidste slag, og at du kan forvente, at tingene vender til det bedre. Sværdets ti kortet optræder også, når du føler, at hele verden er ude efter dig. Dette er offermentaliteten, forfølgelseskomplekset og følelsen af, at alle er ude på at gøre dit liv så svært som muligt for dig. Det er, når du føler, at alting er håbløst og uretfærdigt uddelt af skæbnen. At kortet Sværdets Ti er et tegn på, at du måske nyder at spille martyr. Sværdets Ti kan også være en indikation på en tidligere trist begivenhed. Det er nu, du skal tjekke din holdning, for det er nu, at tingene begynder at gå opad.

tarotkort omvendt

Ti Sværd omvendt betydning

Når ti af sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at man går videre efter smertefulde begivenheder. Det er at samle dig selv op, støve dig selv af og komme videre. Det kan også indikere, at svære ting fra din fortid måske kommer tilbage i dit liv.

tarotkort kærlighed

Ti Sværd kærligheds betydning

Sværdets ti i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på vanskelige tider. Hvis du er single, kan det betyde, at du stadig er ved at komme dig over et tidligere (muligvis dårligt) forhold. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at et brud er på vej.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ti stokke

Ti Stokke

tarotkort ti mønter

Ti Mønter

tarotkort ti bægre

Ti Bægre

tarotkort sværdenes page

Sværdenes Page

tarotkort stokkenes page

Stokkenes Page

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere