Tarotkort

Tarotkort nr.8 – To Bægre (Two of Cups)

tarotkort to bægre

Hvad betyder tarotkortet To Bægre?

To af kopper i Tarot symboliserer skønheden og kraften i den seksuelle tiltrækning mellem to mennesker. Dette er det kort, som par ønsker at få tildelt. Dette kort repræsenterer også foreningen af to enheder. Der er altid et potentiale for binding, når to kræfter trækkes sammen, uanset om det er mennesker, grupper, ideer eller talenter. Dette er den dybere betydning af dette kort.

tarotkort retvendt

To Bægre retvend betydning

Når to af kopper står oprejst i en tarotlæsning, skal du kigge efter forbindelserne, især en-til-en-forbindelser, i dit liv. Dette er tiden til at forene kræfterne, til at arbejde som et partnerskab. To af kopper er ikke kun et symbol på harmoni i romantiske forhold, det kan også betyde gensidig anerkendelse i dine venskaber og andre relationer.

tarotkort omvendt

To Bægre omvendt betydning

Når to af kopper er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du måske står over for disharmoni i dit liv. Normalt refererer det til et romantisk forhold, men det kan også betyde en ubalance i ethvert forhold. Har du følt dig misbrugt eller mobbet for nylig? Er du i et ensidigt forhold? Har du været uvenner med nogen? Måske har du bare haft en masse skænderier med folk omkring dig på det seneste. Dette kort er et generelt tegn på, at der er mangel på harmoni i dine relationer.

tarotkort kærlighed

To Bægre kærligheds betydning

To af kopper i en Tarot kærlighedslæsning er et rigtig godt kort til at få på dette område. Hvis du er single, betyder det, at du har en ny romance på vej, eller at en person, som du har længtes efter, føler det samme for dig. Hvis du er i et forhold, er det et meget godt varsel, der betyder, at du måske er sammen med din perfekte partner. Det er en indikation på, at det er tid til at tage tingene til det næste niveau.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort tre sværd

Tre Sværd

tarotkort tre stokke

Tre Stokke

tarotkort tre mønter

Tre Mønter

tarotkort tre bægre

Tre Bægre

tarotkort fire sværd

Fire Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere