Tarot – To Mønter (Two of Pentacles)

Tarotkort

Tarotkort nr.7 – To Mønter (Two of Pentacles)

Hvad betyder tarotkortet To Mønter?

To af Pentacles i Tarot står for fleksibilitet, sjov og jonglering. To af Pentacles betydning i en Tarot læsning er høj energi. Kortet symboliserer sjov og gode tider, men vær forsigtig med overstimulering. Figuren på kortet er en ung mand, der jonglerer og danser på samme tid. De to pentakler inden for uendelighedens løkke indikerer, at han kan håndtere alle problemer og jonglere sine verdslige bekymringer væk. Han kan nemt kontrollere op- og nedture i sit liv, hvilket symboliseres af de to skibe, der rider på bølgerne i baggrunden.

To Mønter retvend betydning

Når to af femtakkerne står oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du kan klare alle de krav, der stilles til dig. Du vil jonglere med forhindringer med spænding. Kortet er et tegn på, at du skal tro på dig selv, selv om du ikke føler dig selvsikker. Du kan klare alle udfordringer, hvis du bare husker at være fleksibel. At tvinge dig igennem vanskelighederne vil ikke fungere. Nogle gange er vejen fremad et skridt til siden eller baglæns.

To Mønter omvendt betydning

Når To af Pentacles er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du har påtaget dig mere, end du kan klare. Måske føler du, at du jonglerer for meget og føler dig overvældet. Du træffer måske dårlige beslutninger, fordi du føler dig presset.

To Mønter kærligheds betydning

To af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at du har en beslutning på vej. Hvis du er single, betyder det, at du skal beslutte, om du vil forblive single eller gøre plads til en ny person i dit liv. Hvis du er i et forhold, står du måske over for en stor økonomisk beslutning, som vil påvirke fremtiden for dit forhold. Vær ærlig over for dig selv om, hvad du ønsker.

Lær flere tarotkort at kende

To Bægre

Tre Sværd

Tre Stokke

Tre Mønter

Tre Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere