Tarot – To Stokke (Two of Wands)

Tarotkort

Tarotkort nr.6 – To Stokke (Two of Wands)

Hvad betyder tarotkortet To Stokke?

To af to stave i Tarot repræsenterer personlig magt, dristighed og originalitet. Den står for individuelt mod og storhed. Ved at udnytte den samme energikilde som magikeren i den store arkana står to af stave for personlig magt bragt ned på jorden. To af stave står også for planlægning og forberedelse.

To Stokke retvend betydning

Når to af stave er oprejst i en tarotlæsning, giver det dig mod til at være storartet. Du skal dog være opmærksom på, at du skal huske, at du ikke er kilden til denne kraft, men kun en kanal. Den sande kilde til kraft er det guddommelige. Du må ikke lade beruselsen af magt overvinde din sunde fornuft og gøre dig blind for dine intentioner og mål. Det kunne være på tide for dig at undersøge dine mål og aktiviteter og sikre dig, at du ikke misbruger dine kræfter, men bruger dem klogt. Det er nu, du skal bruge dine kræfter på en værdifuld måde. Lad kraften fra det guddommelige være en gave til at forme dine omgivelser på en positiv måde. Du har friheden til at prøve nye tilgange. Dette er tiden for dristige initiativer og kreativitet, tiden for den ekstra dosis vovemod. Slip dig selv løs og vent på de fantastiske resultater.

To Stokke omvendt betydning

Når to af stave er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du bliver holdt tilbage, måske fordi du ikke har planlagt i forvejen. Det kan betyde, at du ikke bevæger dig fremad og ikke tager risici.

To Stokke kærligheds betydning

To af to stave i en Tarotlæsning om kærlighed kan betyde, at du ikke føler dig tilfreds med din romantiske situation. Det indikerer også, at du snart vil rejse med en partner eller for romantisk kærlighed. Hvis du er single, kan du være nødt til at vælge mellem to konkurrerende kærlighedsinteresser. Hvis du er i et forhold, føler du dig måske ikke forbundet med din partner af mange forskellige årsager.

Lær flere tarotkort at kende

To Mønter

To Bægre

Tre Sværd

Tre Stokke

Tre Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere