Tarot – To Sværd (Two of Swords)

Tarotkort

Tarotkort nr.5 – To Sværd (Two of Swords)

Hvad betyder tarotkortet To Sværd?

To af sværd i Tarot står for blokerede følelser, undgåelse og dødvande. To af sværdets betydning i en Tarot læsning handler om at balancere svære valg og træffe svære beslutninger. Kortet symboliserer kvindens kamp for at holde sine følelser inden for sig selv og afværge tilnærmelser udefra.

To Sværd retvend betydning

Når to af sværd er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde, at du ikke er villig til at acceptere nogle sandheder om dig selv eller en situation, som du måske er involveret i. Det fortæller dig, at du har sat barrierer op mellem dig og andre og i dig selv. Du opfører dig præcis som figuren på kortet To af Sværd, hvor kvinden har sat en barriere af sværd over sit hjerte. Det er på tide at holde op med at undgå sandheden og lade som om, at alt er i orden. Det er på tide at holde op med at blokere for dine indre følelser og nægte at føle dem. Det er på tide at holde op med at tænke i én retning og føle i en anden. Når du trækker dette kort under en læsning, skal du stoppe op og tænke på, hvad du virkelig føler. Gør du modstand, fordi du tror, at du måske bliver såret? Er du rasende indvendigt, selv om du smiler udadtil? At sætte barrierer op er ikke løsningen. Løsningen kommer, når du ser sandheden i øjnene eller blot erkender, at der er problemer.

To Sværd omvendt betydning

Når to af sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at du er ubeslutsom. Der kan være frygt og forvirring. Det kan efterlade dig inaktiv og ude af stand til at handle. Det kan også betyde, at du endelig ser noget for hvad det er.

To Sværd kærligheds betydning

To af sværd i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at tingene er gået i stå. Hvis du er single, kan det betyde, at du skal vælge mellem to potentielle partnere og har svært ved at beslutte dig. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du og din kæreste står ved en skillevej og skal beslutte, hvad der kommer som det næste.

Lær flere tarotkort at kende

To Stokke

To Mønter

To Bægre

Tre Sværd

Tre Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere