Tarotkort

Tarotkortet Verden (The World)

tarotkort verden

Hvad betyder tarotkortet Verden?

Verdenskortet i tarot er et vidunderligt kort, der repræsenterer en vellykket afslutning, når alle aspekter er taget i betragtning. En rejse er blevet afsluttet, og et langsigtet projekt er kommet til en ende. De grundlæggende symboler på dette kort er en dansende kvinde eller hermafrodit, en krans i form af en yoni (mandelformet cirkel), to stave, en kerub, en ørn, en løve og en tyr.

tarotkort retvendt

Verden retvend betydning

Når verdenskortet er oprejst i et tarotoplæg, symboliserer det færdiggørelse, perfektion og anerkendelse, slutresultatet, succes, opfyldelse, triumf og evigt liv. Det indikerer en lykkelig afslutning på et projekt. Det vil være ledsaget af velfortjent ros, fejring og succes. Nyd tilfredsstillelsen af et veludført arbejde.

tarotkort omvendt

Verden omvendt betydning

Når verdenskortet er omvendt i et tarotoplæg, symboliserer det ufuldkommenhed, mangel på visioner og skuffelse. Resultatet af projektet er ufuldstændigt, skuffende og mangler visioner. Eller at du har problemer med at nå dit mål. Du kan være frustreret og fristet til at tage en genvej, men det vil kun føre til mere frustration, og du vil ikke være tilfreds med resultatet.

tarotkort kærlighed

Verden kærligheds betydning

Verdenskortet i en  tarot kærlighedsoplæg antyder sjælevenner, ideelle partnere, et permanent og vellykket forhold. Hvis du er single, kan det betyde, at du føler dig klar til at begynde på noget nyt, med frisk optimisme. Hvis du er i et forhold, fejrer du måske et lykkeligt jubilæum eller et ægteskab efter en lang forlovelse.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort sværdenes es

Sværdenes Es

tarotkort stokkenes es

Stokkenes Es

tarotkort mønternes es

Mønternes Es

tarotkort bægrenes es

Bægrenes Es

tarotkort to sværd

To Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere