Tarot – Verden (The World)

Tarotkort

Tarotkort nr.21 – Verden (The World)

Hvad betyder tarotkortet Verden?

Verdenskortet i Tarot er et vidunderligt kort, der repræsenterer en vellykket konklusion, når alle aspekter er blevet taget i betragtning. Tingene er kommet i en hel cirkel. En rejse er blevet afsluttet, og et langsigtet projekt er kommet til en ende. De grundlæggende symboler på dette kort er en dansende kvinde eller hermafrodit, en krans i form af en yoni (mandelformet cirkel), to stave, en kerub, en ørn, en løve og en tyr.

Verden retvend betydning

Når verdenskortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det færdiggørelse, perfektion og anerkendelse, ud over ære, slutresultatet, succes, opfyldelse, triumf og evigt liv. Det indikerer en lykkelig afslutning på et projekt. Det vil være ledsaget af velfortjent ros, fejring og succes. Nyd tilfredsstillelsen og opfyldelsen af et veludført arbejde.

Verden omvendt betydning

Når verdenskortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det ufuldkommenhed, mangel på visioner og skuffelse. Resultatet af projektet er ufuldstændigt, skuffende og mangler visioner. Eller du har problemer med at nå dit mål. Du kan være frustreret og fristet til at tage en genvej, men det vil kun føre til mere frustration, og du vil ikke være tilfreds med resultatet.

Verden kærligheds betydning

Verdenskortet i en Tarot kærlighedslæsning antyder endelighed, sjælevenner, ideelle partnere, et permanent og vellykket forhold. Hvis du er single, kan det betyde, at du føler dig klar til at begynde på noget nyt, med frisk ny optimisme. Hvis du er i et forhold, fejrer du måske et lykkeligt jubilæum eller et ægteskab efter en lang forlovelse.

Lær flere tarotkort at kende

Sværdenes Es

Stokkenes Es

Mønternes Es

Bægrenes Es

To Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere