Vædder og Jomfru

Vædder og Jomfru

Er du Vædder - Lær dig selv at kendeDin dristighed som Vædder bør pirre den sky og reserverede Jomfru et stykke tid, men generelt kan I ikke komme uden om, at I har meget forskellige syn på hvad der skal ske – både i soveværelset – og alle andre steder.

Dine passioner kommer til udtryk på en impulsiv og direkte måde, hvor din partners seksualitet er mere gådefuld og først kommer til udtryk efter en rum tid.

Uden for soveværelset er du som Vædder altid fuld af nye og spændende ideer, og du er ligeledes klar med planerne til at udføre dem, hvorfor du også mener at det er dig der skal være chef.

Vædder og Jomfru i parforholdMen din Jomfru-partner er krævende og nøjeregnende, og mener selv at vide, hvordan tingene bedst bliver løst.

Din partner kan ikke fordrage din ekstravagance – og du kan ikke fordrage din partners kølighed.

Du holder dig til de overordnede, når problemer skal løses, og er blot interesseret i at resultatet bliver godt. Din partner, er som Jomfru, meget optaget af at også planen følger planen – hver en detalje skal gennemgås og udføres i henhold til planen, for at din partner er tilfreds.

Dette skaber ydermere irritationer hos begge parter.

I denne konstellation, vil I højst sandsynligt ende med at bekrige hinanden, og jeres kærlighed vil desværre være kort.

Vædderen og kærligheden – Hvad er din partner?