Vædder og Krebs

Vædder og Krebs

Er du Vædder?Hvis du som Vædder indgår i et parforhold med en Krebs, så skal du være forbered på hyppige misforståelser og ego sammenstød.

Din Krebs-partner er meget sensitiv og følsom, og vil ofte have brug for bekræftelse i parforholdet. På grund af din utålmodighed og uafhængighed er det usandsynligt at du kan tilfredsstille din partners behov på dette punkt.

I har forskellige måder at udtrykke jer på, hvilket skaber udfordringer i jeres forhold.

Vædder og Krebs i parforholdSom Krebs er din partner omsorgsfuld, venlig, blød, åben og nærmest moderlig. Din mere ligefremme og nøgterne måde at udtrykke dig på kan nogle gange blive misforstået som værende ufølsom, kommanderende og ubetænksom.

Hvis I ikke får snakket om dette, kan det medføre at din partners problem med dig kommer til at tage overhånd, og i værste fald at din partner vælger at stoppe forholdet.

Fordelingen i hjemmet vil oftest være således, så din førsteprioritet vil være at skaffe penge til familien, hvor din Krebs-partner vil sørge for at I har et fantastisk hjem med hjemmelavet mad og hygge omkring aftensmadsbordet.

Vædderen og kærligheden – Hvad er din partner?