Vædder og Tyr: Hvordan passer i sammen? Læs her

Vædder og Tyr: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du Vædder?

Denne konstellation kan gå grueligt galt – eller det kan ende i en fantastisk synergi. Som hhv. Vædder og Tyr er i meget forskellige.

Om det ender med succes eller fiasko afhænger af om I er i stand til at se det positive i at jeres partner har de egenskaber I selv mangler, eller om I bare fokuserer på, at den anden ikke har ret.

Dit fyrige hjerte kan inspirere din Tyr-partners stoiske og påpasselige tilgang til livet og din partners ro, kan få dit restløse væsen til at slappe mere af.

Som vædder vil du ikke spilde tid med at tænke for meget over tingene, og vil i stedet være meget hurtigt til at træffe beslutninger for at få hurtige resultater.

Dom Tyr vil din partner i modsætning til dig bruge en del tid på nå til den endelige konklusion om hvad I skal gøre.

Dette kan gøre dig frustreret og irriteret, da du mest af alt ser dette som spild af tid.

For at I skal kunne overleve, skal I begge være villige til at indgå kompromisser. Undgå unødvendigt intellektuelt og følelsesmæssigt stress og lær fra hinanden når det er muligt.

Som Vædder kan du med fordel lære noget om tålmodighed fra din Tyr-partner, og din partner kan lære noget om at være energisk og om dét at have selvtillid fra dig.

Din partner har brug for mere sikkerhed i forholdet end du har – sikkerhed i forhold til at du ikke vil forlade dem. Får Tyren denne sikkerhed får du en uendelig mængde af loyalitet tilbage.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.