11. hus

11. hus

Her handler det om vores venner og sociale netværk. Hvad er det vi går op i og som betyder noget for os hver især. 11. hus er også vores engagement i grupper og foreninger, og på den måde ses det, hvor vi lægger vores ekstra kræfter.

Politik, foreningsarbejde, klub liv, vennegrupper ser vi alle i 11. hus. Hvor 5. hus handler om vore interesser og hobbies for os selv, så er det fællesskabet, der er det bærende i 11. hus. Her møder vi de mennesker som vi deler en interesse og et engagement med. Og så er det ligegyldigt om det er i et politisk parti, en græsrodsbevægelse, fodboldkammeraterne eller skakklubben der sker med.

Hvor 5. hus er egne børn, så er 11. hus andres børn, herunder også hvis der er en partner der bringer børn med sig.

Folk med et meget aktivitet i 11. hus er typisk meget ideologiske. De bruger deres energi og ressourcer til at kæmpe for sager der går ud over deres egne personlige interesser og behov. Det handler om overbevisning og fællesskab. Disse mennesker har typisk et stort socialt netværk baseret på de sager de kæmper for, og det er også her, at vi ser så noget som frivilligt arbejde.

I urhoroskopet har 11. hus hjemme i Vandbæreren hvor Uranus hersker.