Tarotkort

Tarotkortet Bægrenes Dronning (Queen of Pentacles)

tarotkort bægrenes dronning


Hvad betyder tarotkortet Mønternes Dronning?

Dronningen af kopper i Tarot står for at være kærlig, ømhjertig, intuitiv, psykisk og spirituel. Betydningen af Dronning af Kopper i en Tarot læsning er en kombination af den positive vand-energi fra alle Kopperne og en Dronnings indre fokus. Hun har altid en kærlig og følsom natur. Hun reagerer aldrig med utålmodighed eller vrede, og hun har et venligt ord til alle. Hun er medfølende og lader sit hjerte lede vejen. Dronningen er mere åben over for sin indre viden og stoler på sin intuition. Hun ærer alle aspekter af den guddommelige skabelse, elsker og omfavner alle, og hun er bevæget af livets tragedier og skønheder.

tarotkort retvendt

Mønternes Dronning retvend betydning

Når Dronningen af kopper står oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du føler og tænker som hun gør. Har du modtaget et intuitivt budskab? Er du blevet rørt af en andens smerte? Er du opmærksom på det følelsesmæssige klima? Stoler du på dit eget hjerte? Dronningen af kopper opmuntrer dig til at udnytte det feminine og vide, at kvinderne i dit liv har din ryg. Hun ønsker også, at du skal behandle dig selv med venlighed, medfølelse og kærlighed.

tarotkort omvendt

Mønternes Dronning omvendt betydning

Når Dronningen af kopper er omvendt i en Tarotlæsning, betyder det, at du skal fokusere på din egen åndelighed og følelser. Du bør tage dig af dine egne dybeste behov og ønsker, før du kan tage dig af andres behov og ønsker. Hun er stadig utrolig kærlig. Du skal bare tage dette som et tegn på at give dig hen til noget seriøs selvomsorg.

tarotkort kærlighed

Mønternes Dronning kærligheds betydning

Dronningen af kopper i en Tarot kærlighedsaflæsning er en indikation på, at tingene vil være på vej op i denne afdeling. Hvis du er single, betyder det, at det er på tide at sætte dig selv derude og være villig til at acceptere den kærlighed, du fortjener. Hvis du er i et forhold, bør du planlægge noget romantik med din partner. Når det er sagt, så elsker Dronningen af kopper kærlighed, så sørg for at holde i det mindste en del af din fod på jorden, når hun kommer og kalder. Du ønsker ikke at lade dig rive for meget med!

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort sværdenes konge

Sværdenes Konge

tarotkort stokkenes konge

Stokkenes Konge

tarotkort mønternes konge

Mønternes Konge

tarotkort bægrenes konge

Bægrenes Konge

tarotkort narren

Narren

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere