Tarotkort

Tarotkortet Narren (The Fool)

tarotkort narren

Hvad betyder tarotkortet Narren?

Narren i tarot symboliserer en ny begyndelse. Kortets grundlæggende betydning er, at narren er på vej til en ny begyndelse, og han har alt, hvad han har brug for eller ønsker, som det fremgår af posen på staven.

Narren er vist i farverigt tøj med en pakke bundet til sin stav, en hund i hælene på ham og et bjerg i baggrunden. tarot historien om Narren er, at han rejser formålsløst med alle sine væsentlige ejendele. Han er en dagdrømmer, der er fortabt i sine tanker, og han ser ikke klippen og risikerer at falde over den. Hunden i hælene på ham forsøger at advare ham.

tarotkort retvendt

Narren retvend betydning

Når Narren er retvendt i et tarotoplæg, symboliserer det en ny begyndelse, nye eventyr, ubegrænsede muligheder, glæde, lidenskab og tankeløshed. Advarslen forbundet med dette kort kan være, at du skal holde op med at dagdrømme, og du skal passe på, hvor du går, ellers kan du falde og virke som en tåbe.

tarotkort omvendt

Narren omvendt betydning

Når Narren er omvendt i et tarotoplæg, symboliserer det en dårlig beslutning, ubeslutsomhed, apati, tøven og et forkert valg. Det kan være en ny begyndelse, som du ikke er begejstret for.

tarotkort kærlighed

Narren kærligheds betydning

Narren i et tarot kærlighedsoplæg er spændende. Hvis du er single, kan en sjov, vild og livlig romance være lige rundt om hjørnet. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du er så begejstret for din kærlighed, at du er ved at flippe ud over det, men ikke på en dårlig måde! Omfavn det.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort magikeren

Magikeren

tarotkort Ypperste-præstinden

Ypperste-præstinden

tarotkort kejserinden

Kejserinden

tarotkort kejseren

Kejseren

tarotkort hierofanten

Hierofanten

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere