Tarotkort

Tarotkortet Den Hængte Mand (The Hanging Man)

tarotkort den hængte mand

Hvad betyder tarotkortet Den hængte mand?

Kortet med den hængte mand i Tarot symboliserer prøvelse eller meditation, uselviskhed og offervilje. De grundlæggende symboler på dette kort er en mand, der hænger med en fod fra et tau-kors. Hans frie ben er altid krydset for at danne et “4”, og hans ansigt er altid fredfyldt. Hans hænder kan enten være bundet eller dinglende. Til tider kan der falde nogle mønter fra hans hænder eller lommer.

tarotkort retvendt

Den hængte mand retvend betydning

Når den hængte mand kortet er oprejst i en Tarot læsning, symboliserer det suspension, forandring, omvendelse, offer, genjustering, forbedring og genfødsel. Kortet betyder, at det er på tide at holde op med at gøre modstand og få oplysning. Det er tid til refleksion, før man går videre. Uanset hvad der sker i dit liv, kan du rette op på skibet og fortsætte med at bevæge dig fremad.

tarotkort omvendt

Den hængte mand omvendt betydning

Når den hængte mand kortet er vendt i en Tarot læsning, symboliserer det en uvilje til at gøre en indsats, falske profetier og unødvendige ofre. Du træffer måske vilde og/eller dårlige beslutninger for at distrahere dig selv fra noget, du ikke er tilfreds med i dit liv. Du har måske også lyst til at tage et skridt tilbage, trække vejret og give dig selv et sekund (eller mere!) til at finde ud af, hvad du ønsker, at dit næste skridt skal være. Og, desværre, du har måske brug for en større holdningsjustering.

tarotkort kærlighed

Den hængte mand kærligheds betydning

Kortet med den hængte mand i en Tarot kærlighedslæsning er normalt ikke gode nyheder. Hvis du er single, kan det betyde, at du skal give slip på det, der holder dig tilbage, før du finder kærligheden. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du ikke ligefrem er begejstret for, hvordan tingene går. Giv dig selv tid til at vurdere dit forhold. Tag ikke nogen forhastede beslutninger.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort døden

Døden

tarotkort mådehold

Mådehold

tarotkort djævlen

Djævlen

tarotkort tårnet

Tårnet

tarotkort stjernen

Stjernen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere