Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Mådehold (Temperance)

tarotkort mådehold

Hvad betyder tarotkortet Mådehold?

Temperance-kortet i Tarot kan være svært at fortolke, men generelt handler det om at blande modsætninger og opnå en syntese. Det handler om harmoni, fred og tålmodighed. De grundlæggende symboler på Temperance-kortet er en engel (ofte kvindelig, men nogle gange kønsløs), en vandpøl eller en flod og to kopper med væske, der flyder mellem dem. Det er en fredfyldt, fredelig scene af harmonisk skønhed.

tarotkort retvendt

Mådehold retvend betydning

Når Temperance-kortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det mådehold, mådehold, tålmodighed, harmoni, fusion, god indflydelse og tillid. Dette kort kan også være en advarsel om at moderere din adfærd og en påmindelse om, at uforenelige modsætninger kan forsones. Du er virkelig forbundet med det, der gør et godt liv til et godt liv, og du lever det. Du har en streng moralkodeks, og du vil arbejde hårdt for at nå dine mål, uanset hvad de måtte være.

tarotkort omvendt

Mådehold omvendt betydning

Når Temperance-kortet er omvendt i en Tarot-læsning, står det for uenighed, konflikt, uenighed, fjendtlighed, frustration og utålmodighed. Det kan også indikere overforbrug og hensynsløs adfærd. Du kan også føle dig ude af sync med de mennesker, du holder mest af.

tarotkort kærlighed

Mådehold kærligheds betydning

Temperance-kortet i en Tarot kærlighedslæsning er generelt en meget god ting. Hvis du er single, er det en blid påmindelse om at bringe balance i dit liv, før du søger en partner. Hvis du er i et forhold, betyder det, at I to fungerer i total harmoni. Selv hvis I har problemer i jeres romance, vil I klare jer igennem ved at være tålmodige med hinanden.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort djævlen

Djævlen

tarotkort tårnet

Tårnet

tarotkort stjernen

Stjernen

tarotkort månen

Månen

tarotkort solen

Solen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere