Tarotkort

Tarotkortet Djævlen (The Devil)

tarotkort djævlen

Hvad betyder tarotkortet Djævlen?

Djævlekortet i Tarot handler om ambitioner og er også synonymt med fristelse, afhængighed og depression. De grundlæggende symboler på dette kort er en bevinget og hornet Djævel på en sort sokkel, nøgne mandlige og kvindelige figurer, kæder og et omvendt pentagram.

tarotkort retvendt

Djævlen retvend betydning

Når djævlekortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det undergang, uventet fiasko, kontroverser, vold, katastrofe, en dårligt humøret person og underlige eller mærkelige oplevelser. Djævlekortet advarer dig om ikke at være for tilbageholdende, men at være lidenskabelig og ambitiøs. Du er tilbageholdende, fordi du tillader dig selv at være det.

tarotkort omvendt

Djævlen omvendt betydning

Når Djævlekortet er omvendt i en Tarotlæsning, symboliserer det frigørelse, oplysning, overvindelse af handicaps og skilsmisse. Det er et kort om at give slip og komme videre. Du har erkendt det, der har holdt dig tilbage i fortiden, og du er klar til at bevæge dig forbi det og ind i en lysere fremtid.

tarotkort kærlighed

Djævlen kærligheds betydning

Djævlekortet i en Tarot kærlighedslæsning kan være noget kompliceret. Hvis du er single, kan det indikere, at du ønsker at blive elsket, men er usikker på hvordan. Det kan også signalere, at du bruger sex som en stand-in for ægte intimitet og måske ville have bedst af at tage et skridt tilbage for at revurdere, hvad du virkelig ønsker i et forhold. Hvis du er i et forhold, kan det indikere, at du føler dig kvalt, fanget eller er overdrevent medafhængig, hvilket bør tages op, hvis du ønsker at bevæge dig ind på et sundt sted i dit forhold.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort tårnet

Tårnet

tarotkort stjernen

Stjernen

tarotkort månen

Månen

tarotkort solen

Solen

tarotkort dommedag

Dommedag

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere