Tarotkort

Tarotkortet Mønternes Dronning (Queen of Pentacles)

tarotkort mønternes dronning


Hvad betyder tarotkortet Mønternes Dronning?

Dronningen af Pentacles i Tarot står for omsorg, storhjertethed, opfindsomhed og troværdighed. Betydningen af Dronningen af Pentacles i Tarot er, at noget skal gøres, og hun er her for at hjælpe med at få det til at ske. Hendes personlighed er en kombination af den positive jordenergi fra Pentacles-farven og en dronnings indadvendte fokus. Hun er varm og generøs, og hun finder stor glæde i at tage sig af og pleje andre. Hun er fornuftig og praktisk og sørger for, at alle er glade og trygge. Dronningen af Pentacles er altid klar til at berolige din frygt og dele alle dine problemer.

tarotkort retvendt

Mønternes Dronning retvend betydning

Når Dronningen af Pentagram er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du tænker som hun gør. Du føler dig varm og omsorgsfuld over for andre. Du er fornuftig i din tilgang. Du er tro mod dit ord. Du er yderst generøs, og det bedste af alt er, at man kan stole på dig, når det gælder. Ved at trække kortet Dronning af Pentakler kan du lade dig inspirere af atmosfæren af varme, tillid, tryghed og hvad Dronningen ellers står for, herunder hendes særlige energi.

tarotkort omvendt

Mønternes Dronning omvendt betydning

Når Dronningen af Pentagram er omvendt i en tarotlæsning, bliver du advaret. Du (eller en anden person) handler måske ikke på en ærlig og oprigtig måde. Det kan repræsentere alt for materialistisk, dyb usikkerhed og generel utroværdighed.

tarotkort kærlighed

Mønternes Dronning kærligheds betydning

Dronningen af femtakkede i en kærlighedstarsot betyder, at du føler dig selvsikker og sikker i kærligheden. Hvis du er single, skal du sørge for at tage dig tid til at vælge den perfekte partner. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at det er på tide for dig og din kæreste at tage på en luksuriøs, romantisk ferie sammen.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort bægrenes dronning

Bægrenes Dronning

tarotkort sværdenes konge

Sværdenes Konge

tarotkort stokkenes konge

Stokkenes Konge

tarotkort mønternes konge

Mønternes Konge

tarotkort bægrenes konge

Bægrenes Konge

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere