Tarotkort

Tarotkortet Bægrenes Konge (King of Cups)

tarotkort bægrenes konge


Hvad betyder tarotkortet Bægrenes Konge?

Bægerkongen i Tarot står for visdom, ro, diplomati, omsorg og tolerance. Betydningen af kongen af kopper i en Tarot læsning er en kombination af den positive vand-energi i koppernes farve og en konges udadvendte fokus. Hans viden om verden kommer fra hans hjerte. Klog og forstående vejleder han sine elever kærligt. I alle situationer er han rolig og afslappet, og han ved intuitivt, hvad der er nødvendigt i et givet øjeblik. Hans personlighed udstråler fredfyldthed, og alle henvender sig til ham for at få råd, mens han lytter opmærksomt. Under ham har alle andre frihed til at vokse og udvikle sig på deres egen måde.

tarotkort retvendt

Bægrenes Konge retvend betydning

Når koppernes konge er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du kan være nødt til at tage de handlinger, som kongen kan tage. Du har brug for at reagere roligt i en krise. Du skal bruge diplomati i stedet for magt, og du skal række ud for at hjælpe. Du skal acceptere forskellige synspunkter. Du skal handle på den måde, som Bægerkongen gør det, med tolerance og forståelse i en atmosfære af omsorgsfuldhed. Lad kongens særlige energi have en betydning for dig, og lad dig inspirere af det, som kongen står for.

tarotkort omvendt

Bægrenes Konge omvendt betydning

Når bægerkongen er omvendt i en Tarot-læsning, kan det betyde, at du er lidt umoden i forhold til tingene. Overreagerer du eller føler du dig overdrevent følelsesladet, når det kommer til visse spørgsmål? Det er bedst at tage en dyb indånding og undersøge, hvor du står internt.

tarotkort kærlighed

Bægrenes Konge kærligheds betydning

Kongen af kopper i en Tarot kærlighedslæsning er et kort med følelsesmæssig opfyldelse. Hvis du er single, kan det betyde, at der er meget god mandlig energi på vej til dig. Hvis du er i et forhold, kan det indikere en positiv mandlig indflydelse i dit liv. Uanset hvad, så er kongen af kopper en stand-up dude og klar til at feje dig af dine fødder.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort narren

Narren

tarotkort magikeren

Magikeren

tarotkort ypperstepræstinden

Ypperste-
præstinden

tarotkort kejserinden

Kejserinden

tarotkort kejseren

Kejseren

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere