Tarotkort

Tarotkortet Stokkenes Page (Page of Wands)

tarotkort stokkenes page

Hvad betyder tarotkortet Stokkenes Page?

Side of Wands i Tarot står for at være kreativ, entusiastisk, selvsikker og modig. Dette kort overvejer også åndelige begreber. Afhængigt af de ledsagende kort kan Side of Wands til tider yderligere antyde, at hele situationen er nedsænket i spændingens og eventyrets ånd. Igen, afhængigt af omstændighederne, kan Page of Wands også antyde tilstedeværelsen af en voksen med et ungt hjerte eller et barn, som du vil interagere med. Sådanne interaktioner kan involvere uafhængighed, høj energi, risikabel adfærd eller fælles entusiasme.

tarotkort retvendt

Stokkenes Page retvend betydning

Når Side of Wands er oprejst i en Tarotlæsning, kan det betyde, at en åbning er nært forestående, en åbning, der begejstrer dig og udnytter dine talenter, eller en åbning, der udfordrer dig til at være storartet. Page of Wands bringer muligheder for lidenskab, chancer for at opleve at være kreativ, chancer for inspiration og chancer for at være modig og charmerende. For at være kreativ skal du tage en ny tilgang, finde et nyt område for selvudfoldelse, komme med en løsning, gå i en ny retning eller opfinde. Dette er tiden til at være entusiastisk ved at være den første til at melde sig frivilligt og springe helhjertet ind i kampen. Du skal blive begejstret og få blodet til at flyde. Du skal med selvtillid tage alle udfordringer op og tro på dig selv. Husk ordsproget “hvor der er en vilje, er der en vej”. Du skal ikke frygte at tage en risiko. Vær dristig, overvind al frygt og opfør dig som en leder. Hvis Page of Wands-kortet er blevet givet til dig, skal du være velkommen til at udtrykke din individualitet med lethed og overbærenhed. Fremkomsten af Page of Wands i en læsning kan også antyde en nært forestående åbning. Åbningen kan begejstre dig, give næring til dine talenter eller udfordre dig til at være storartet. Side of Wands fortæller dig, at du skal handle. Dette er en tid til at gribe en sådan chance og handle på den.

tarotkort omvendt

Stokkenes Page omvendt betydning

Når Side of Wands er omvendt i en Tarot læsning, kan det betyde tilbageslag og forsinkelser på forskellige måder. Det er et fravær af mål, ønsker og opfølgning.

tarotkort kærlighed

Stokkenes Page kærligheds betydning

Side of Wands i en Tarotlæsning om kærlighed kan betyde, at romantiske beskeder er ved at blive sendt direkte til dit hjerte. Hvis du er single, skal du være på udkig efter et sjovt og flirtende nyt forhold. Hvis du er i et forhold, skal du være på udkig efter måder at pifte tingene op på! Det kan også betyde, at du og din kæreste er på vej ud på en slags eventyr.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mønternes page

Mønternes Page

tarotkort bægrenes page

Bægrenes Page

tarotkort sværdenes ridder

Sværdenes Ridder

tarotkort stokkenes ridder

Stokkenes Ridder

tarotkort mønternes ridder

Mønternes Ridder

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere