Tarotkort

Tarotkortet Syv Bægre (Seven of Cups)

tarotkort syv bægre

Hvad betyder tarotkortet Syv Bægre?

Bæger syv i Tarot står for ønsketænkning, valgmuligheder, upraktiskhed, sløseri og udskejelse. Betydningen af Syv af kopper i en Tarot læsning er, at det er tid til at træffe en beslutning og være realistisk med hensyn til hvad du kan gøre, og hvor langt du kan strække dig selv. Bæger Syv giver balance til effektivitet, ordentlighed, tidsstyring og alle ting kontrolleret og i orden. Disse ting har deres plads, men nogle gange er du nødt til at give slip.

tarotkort retvendt

Syv Bægre retvend betydning

Når syv af kopper er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at det er tid til at vurdere ordenen i dit liv. Hvis der er for meget stivhed, har du måske brug for at løsne op. Du kan opdage, at det at give slip på kontrollen frigør en bølge af kreativitet i dig. Hvis du derimod allerede befinder dig i en kaotisk situation, kan dette kort være en advarsel om, at du er nødt til at få styr på tingene. Bæger syv betyder ikke overforbrug. Det handler om at finde den rette balance mellem orden og uorden.

tarotkort omvendt

Syv Bægre omvendt betydning

Når Syv af kopper er omvendt i en Tarot-læsning, er det et wake-up call. Måske er du endelig ved at finde klarhed efter at have levet i en drømmeverden for længe. Det betyder, at du er klar til at beslutte dig og handle med beslutsomhed. Det kan også betyde, at du føler dig fanget, eller at du er ved at løbe tør for muligheder i en situation.

tarotkort kærlighed

Syv Bægre kærligheds betydning

Syv af kopper i en Tarot kærlighedslæsning handler om at blive præsenteret for muligheder. Hvis du er single, betyder det, at du måske har en masse mennesker, der viser romantisk interesse for dig. En ny romance (eller romancer) kan blomstre snart. Hvis du er i et forhold, kan dette kort repræsentere ubeslutsomhed eller en manglende evne til at binde dig til din partner. Du skal huske, at selv i de bedste forhold kan den indledende bryllupsrejsefase ikke vare evigt. Kom ned til virkeligheden igen og læg det arbejde i det, som alle forhold kræver.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort  otte sværd

Otte Sværd

tarotkort ottestokke

Otte Stokke

tarotkort otte mønter

Otte Mønter

tarotkort otte bægre

Otte Bægre

tarotkort ni sværd

Ni Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere