Tarotkort

Tarotkortet Syv Mønter (Seven of Pentacles)

tarotkort syv mønter

Hvad betyder tarotkortet Syv Mønter?

Syv af Pentacles i Tarot står for vurdering, belønning og ændring af retning. Syv af Pentacles betydning i en Tarot læsning er en time-out. Dette er ikke et kort for endelighed. Det er et mellemkort, der betyder, at du er nødt til at holde en pause og tjekke din strategi. Billedet på kortet er en person, der har arbejdet hårdt og derefter holdt en pause for at tage sig tid til at beundre sit arbejde.

tarotkort retvendt

Syv Mønter retvend betydning

Når Syv af Pentagram er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at det er tid til at få vejret efter en masse aktivitet. Det er tid til at vurdere dit arbejde, og hvad du får ud af det arbejde. Måske har du haft så travlt, at du ikke har taget dig tid til at reflektere over, hvad du har opnået. Det er nu, du skal gøre status over din situation og sikre dig, at du får de resultater, du ønsker.

tarotkort omvendt

Syv Mønter omvendt betydning

Når Syv af Pentacles er omvendt i en Tarot læsning, betyder det, at du måske har lagt en masse arbejde i det uden at se noget resultat. Det kan også være et tegn på, at du har taget for meget arbejde på dig generelt. Kortet kan også indikere, at du ikke arbejder hårdt nok. Uanset hvad årsagen er, betyder Seven of Pentacles omvendt, at du ikke gør fremskridt.

tarotkort kærlighed

Syv Mønter kærligheds betydning

Syv af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at du kan manifestere det, du ønsker. Hvis du er single, bør du reflektere over tidligere forhold for at forstå, hvad du vil have ud af en fremtidig kærlighed. Hvis du er i et forhold, betyder dette kort normalt, at det arbejde, du har lagt i dit forhold, vil betale sig meget snart.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort syv bægre

Syv Bægre

tarotkort otte sværd

Otte Sværd

tarotkort otte stokke

Otte Stokke

tarotkort otte mønter

Otte Mønter

tarotkort otte bægre

Otte Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere