Tarotkort

Tarotkortet Syv Stokke (Seven of Wands)

tarotkort syv stokke

Hvad betyder tarotkortet Syv Stokke?

Syv af stave i Tarot står for trods, forsvar, aggression, overbevisning og mod. Aggression og trods er begge repræsenteret af Seven of Wands som to sider af den samme mønt. Nogle af de kort, der forstærker Seven of Wands kvaliteter er Five of Wands, Nine of Wands og Five of Swords. Nogle af de kort, der er i modstrid med Seven of Wands, er High Priestess og Hanged Man (Major Arcana-kort) og Three of Pentacles.

tarotkort retvendt

Syv Stokke retvend betydning

Når syv af tovinger står oprejst i en tarotlæsning, kan du være involveret i en konflikt. Nogle konflikter kan være værd at kæmpe, men andre er bare problemer. Du er nødt til at undersøge, om det er værd at kæmpe, om det vil tjene dit formål. Først derefter skal du forsvare din position ved at være dristig og aggressiv. Dette kort beder dig om at tage stilling, en handling, der vil ændre energistrømmen til det bedre eller værre. Det meste af tiden bærer begivenhederne alle fremad sammen med strømmen. Til tider ønsker folk at gøre modstand og ændre strømmen helt og holdent. Når du tager et standpunkt, starter du en energi af modstand. Hvis du bliver aggressiv, bliver din modstander trodsig. Men før du tager stilling, skal du tro på dig selv og på din position. Ellers skal du lade konflikten gå videre. Kæmp kun, hvis det er værd at kæmpe, også selv om du allerede har investeret tid og energi i den. Hvis din sag er retfærdig, skal du stå ved din overbevisning, som angivet af syv af stave.

tarotkort omvendt

Syv Stokke omvendt betydning

Når Seven of Wands er omvendt i en Tarotlæsning, betyder det, at du vender ryggen til dine egne sandheder, overbevisninger og overbevisninger. Det kan også repræsentere at indgå et kompromis eller at være upopulær.

tarotkort kærlighed

Syv Stokke kærligheds betydning

Syv af tovinger i en Tarotlæsning om kærlighed betyder, at du måske har nogle problemer på vej. Hvis du er single, kan det betyde, at du bliver nødt til at arbejde meget hårdt for at få den person, du ønsker. Hvis du er i et forhold, skal du være forberedt på at kæmpe for det, du ønsker og har brug for.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort syv mønter

Syv Mønter

tarotkort syv bægre

Syv Bægre

tarotkort otte sværd

Otte Sværd

tarotkort otte stokke

Otte Stokke

tarotkort otte mønter

Otte Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere