Tarotkort

Tarotkort nr.10 – Tre Stokke (Three of Wands)

tarotkort tre stokke

Hvad betyder tarotkortet Tre Stokke?

Tre af stave i en tarotlæsning står for udforskning, fremsyn, lederskab og muligheder.

tarotkort retvendt

Tre Stokke retvend betydning

Når tre af stave er oprejst i en tarotlæsning, er det tid til at se tingene fra den lange side, ligesom figuren på kortet står på en klippe og ser på de fjerne bjerge på den anden side af havet. Fra toppen af klippen, fra den store højde, ser figuren alt det, der ligger forude. Dette kort repræsenterer visioner. Med vision får du perspektiv. Du skal ikke reagere i øjeblikkets hede, men i stedet træde et skridt tilbage og genoverveje. Drøm ud over dit nuværende perspektiv og se på det større billede. Det kan være en indikation af kommende ting. Du bør være sikker på din vision. Udforsk frygtløst nye områder. Sæt ikke dine mål for tæt på. Opfør dig som en sand leder og vis vejen. Tre af håndvinger repræsenterer også udforskning. Udforsk, men gør det med fuld bevidsthed.

tarotkort omvendt

Tre Stokke omvendt betydning

Når tre af tovinger er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde en mangel på fremskridt og noget, der holder dig tilbage. Det kan indikere, at du vender hjem. Det kan betyde, at en mangel på visioner har gjort dig utilfreds med dine omstændigheder.

tarotkort kærlighed

Tre Stokke kærligheds betydning

Tre af tovinger i en Tarotlæsning om kærlighed kan betyde, at det går godt for dig i hjertesager. Hvis du er single, vil du fortsætte med at nyde din frihjulede livsstil. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du rejser fremad sammen som partnere.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort tre mønter

Tre Mønter

tarotkort tre bægre

Tre Bægre

tarotkort fire sværd

Fire Sværd

tarotkort fire stokke

Fire Stokke

tarotkort fire mønter

Fire Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere