Tarotkort

Tarotkort nr.9 – Tre Sværd (Three of Swords)

tarotkort tre sværd

Hvad betyder tarotkortet Tre Sværd?

Tre af sværd i Tarot står for hjertesorg, ensomhed og forræderi. Tre af Sværdets betydning i en Tarot læsning kan være en af hjertesorg, ægte sorg eller tilsyneladende uendelig sorg.

tarotkort retvendt

Tre Sværd retvend betydning

Når tre af sværd er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde en advarsel om forræderi, forladelse, afvisning eller en omvendt skæbne. Kortet Tre af Sværd er en påmindelse om den bananskræl, som livet kaster på din vej. Udseendet af dette kort fortæller dig, at du skal passe på, din verden er ved at blive vendt på hovedet. Kortet Tre af Sværd handler om din partner/ægtefælle, der er dig utro, din bedste ven, der kommer med spydige bemærkninger om dig bag din ryg, eller din forretningspartner, der stjæler fra dig. Det handler om hjertesorg og forræderi. Du føler dig lige som billedet på kortet Tre af Sværd kortet: tre sværd trukket gennem dit hjerte. Hvis du trækker dette kort under en læsning, skal du vide, at der er noget galt i dit liv. Hvis du har været uvidende, er smerten større, fordi du ikke har forventet det. Dette er tiden til at undersøge dit liv og forsøge at lokalisere problemet. Tag intet for givet. Lyt til din mavefornemmelse, din indre stemme. Der er stor sandsynlighed for, at du tænker på at såre eller forråde nogen. Det er nu, du skal afværge problemerne.

tarotkort omvendt

Tre Sværd omvendt betydning

Når tre af sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at det er tid til at give slip på smerte og komme ud over sorg. Det kan indikere tilgivelse og at give slip på fortidens smerter. Du kan have overvundet hjertesorg eller ekstrem ulykkelighed for at komme videre til lykkeligere tider. Det kan også betyde, at du undertrykker din sorg eller er for hård ved dig selv.

tarotkort kærlighed

Tre Sværd kærligheds betydning

Tre af Sværd i en Tarot kærlighedslæsning kan være en indikation af sorg og hjertesorg. Hvis du er single, kan det betyde, at du stadig har knust dit hjerte fra et tidligere forhold og ikke kan komme videre. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du har brug for at gøre noget større arbejde på dit forhold, hvis du ønsker, at tingene skal blive bedre.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort tre stokke

Tre Stokke

tarotkort tre mønter

Tre Mønter

tarotkort tre bægre

Tre Bægre

tarotkort fire sværd

Fire Sværd

tarotkort fire stokke

Fire Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere