Tarotkort

Tarotkortet Døden (Death)

tarotkort døden

Hvad betyder tarotkortet Døden?

Dødskortet i Tarot er et kort, der handler om store forandringer og nye begyndelser, og det bliver sandsynligvis ikke let. Dødskortets betydning i en Tarot læsning handler om transformation, overgang og forandring. De grundlæggende symboler på Dødskortet er Døden som et skelet i sort kappe eller rustning. Der kan også være en le eller et flag med en fembladet rose. Der kan være andre figurer i feltet, den mest almindelige og tilbagevendende er den af et barn.

tarotkort retvendt

Døden retvend betydning

Når Døden er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det forvandling, plads til det nye, tab, fiasko, sygdom eller død og uheld. Det lyder måske alt sammen dårligt, men tænk på det som afslutningen på et kapitel og begyndelsen på et nyt! Du befinder dig i en tid med overgang, og det er bedst at omfavne den, selv om det er smertefuldt. Og det er det måske. Men alt godt er værd at arbejde for, og du er klar.

tarotkort omvendt

Døden omvendt betydning

Når Døden er vendt i en tarotlæsning, står det for ubevægelighed, langsomme forandringer, en snæver flugt og at snyde døden. Du modsætter dig forandringer, og det er ikke godt. Du er nødt til at give slip og bevæge dig fremad mod en lysere fremtid.

tarotkort kærlighed

Døden kærligheds betydning

Dødskortet i en Tarot kærlighedsaflæsning kan betyde, at du hænger fast i et forhold, som ikke længere er til gavn for dig. Hvis du er single, er det på tide at give slip på gamle vaner, der har holdt dig tilbage fra kærligheden. Hvis du er i et forhold, er det tid til enten at genoverveje, om du ønsker at fortsætte eller foretage nogle vanskelige ændringer for at få den kærlighed, du fortjener.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mådehold

Mådehold

tarotkort djævlen

Djævlen

tarotkort tårnet

Tårnet

tarotkort stjernen

Stjernen

tarotkort månen

Månen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere