Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Retfærdighed (Justice)

tarotkort retfærdighed

Hvad betyder tarotkortet Retfærdighed?

Retfærdighedskortet i Tarot handler om fornuft, sandhed og, ja, om retfærdighed. Dette er kortet om kold, objektiv balance. Det handler også om mådehold i alle ting, samt om karmas realiteter. Hvis du ikke holder vægtene i balance, kan det få nogle konsekvenser. De grundlæggende symboler på dette kort omfatter en dommerlignende figur, nogle gange med bind for øjnene, enten siddende eller stående, med en vægt i venstre hånd og et oprakt sværd i den anden hånd.

tarotkort retvendt

Retfærdighed retvend betydning

Når retfærdighed er oprejst i et tarotoplæg, symboliserer det harmoni, balance, lighed, retfærdighed, dyd, ære og råd. Det kan også betyde en tid for justeringer samt en mulighed for at bringe fysiske, følelsesmæssige, sociale og åndelige ting tilbage i balance. Det betyder også, at det er tid til at stå højt og stærkt over for de ting, der måske forsøger at bringe dig ud af balance.

tarotkort omvendt

Retfærdighed omvendt betydning

Når retfærdighed er omvendt i et tarotoplæg, står det for fordomme, falske beskyldninger, intolerance, uretfærdighed og misbrug. Du kan føle dig som et offer. Det er også en indikation på, at retfærdighed skal ske og balancen genoprettes. Du må gøre, hvad du kan for at rette op på en situation.

tarotkort kærlighed

Retfærdighed kærligheds betydning

Retfærdighed i et tarot kærlighedsoplæg er et tegn på ægte, ærlig kærlighed. Hvis du er single, kan det betyde, at en person med en baggrund inden for juraen er på vej ind i dit liv. Hvis du er i et forhold, vil Justice-kortet kaste et lys på dine og din partners handlinger. Handler I begge på en fair og retfærdig måde?

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort den hængte mand

Den hængte mand

tarotkort døden

Døden

tarotkort mådehold

Mådehold

tarotkort djævlen

Djævlen

tarotkort tårnet

Tårnet

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere