Tarot – Retfærdighed (Justice)

Tarotkort

Tarotkort nr.11 – Retfærdighed (Justice)

Hvad betyder tarotkortet Retfærdighed?

Retfærdighedskortet i Tarot handler om fornuft, sandhed og, ja, om retfærdighed. Dette er kortet om kold, objektiv balance. Det handler også om mådehold i alle ting, samt om karmas realiteter. Hvis du ikke holder vægtene i balance, kan det få nogle konsekvenser. De grundlæggende symboler på dette kort omfatter en dommerlignende figur, nogle gange med bind for øjnene, enten siddende eller stående, med en vægt i venstre hånd og et oprakt sværd i den anden hånd.

Retfærdighed retvend betydning

Når Justice-kortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det harmoni, balance, lighed, retfærdighed, dyd, ære og råd. Det kan også betyde en tid for justeringer samt en mulighed for at bringe fysiske, følelsesmæssige, sociale og åndelige ting tilbage i balance. Det betyder også, at det er tid til at stå højt og stærkt over for de ting, der måske forsøger at bringe dig ud af balance.

Retfærdighed omvendt betydning

Når Justice-kortet er omvendt i en tarotlæsning, står det for fordomme, falske beskyldninger, intolerance, uretfærdighed og misbrug. Du kan føle dig som et offer. Det er også en indikation på, at retfærdighed skal ske og balancen genoprettes. Du må gøre, hvad du kan for at rette op på en situation.

Retfærdighed kærligheds betydning

Justice-kortet i en Tarot kærlighedslæsning er et tegn på ægte, ærlig kærlighed. Hvis du er single, kan det betyde, at en person med en baggrund inden for juraen er på vej ind i dit liv. Hvis du er i et forhold, vil Justice-kortet kaste et lys på dine og din partners handlinger. Handler I begge på en fair og retfærdig måde?

Lær flere tarotkort at kende

Den hængte mand

Døden

Mådehold

Djævlen

Tårnet

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere